/Prahova/Hotel

Hotel Restaurant Riviera

Calea Brașovului 8, Sinaia 106100, România

Hotel Restaurant Riviera
Hotel
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G8W+6H Sinaia, România
+40 244 311 880
rivierahotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adela Daniela
Adela Daniela2 ani în urmă
Am ajuns aici pe baza reviewurilor bune pe care le-am citit rapid înainte. Am comandat ciocanele la cuptor și au venit efectiv crude și cu sânge la interior, și farfuria plina de sange și ea. Mi s-a întors stomacul pe dos și nu am mai putut manca nimic. Pe lângă faptul că ospătarii erau foarte iritați pentru că tocmai ce primiseră niste amenzi înainte. Am dat 2 stele doar pt ciorba de perișoare care a fost chiar buna. Poate am avut noi ghinion, dar nu prea îmi mai doresc sa revin.
Cosmin
Cosmin2 ani în urmă
Atunci cand imi venea cheful de plecare la Sinaia, ma suiam in masina, faceam repede o rezervare si aici veneam. Pana intr-o zi cand am sunat la receptie sa intreb de ce nu pot face rezervare pe Booking intr-o anumita perioada, chiar spunand ca sunt client fidel si atat mi-a trebuit. Raspunsul doamnei "Stiu eu clienti fideli de vin o data pe an" m-a facut sa ma reorientez spre alta pensiune. Mi-am dat seama ca veneam la voi din pura obisnuinta (si ar trebui sa imi multumiti pentru asta), conditiile din pensiune sunt de 1 stea ca sa fiu sincer: in camere se aud masinile non stop de abia poti dormi, mancarea e exagerata ca pret pentru o pensiune modesta unde mananca toti soferii in tranzit iar curatenia in camere cam lasa de dorit. Bine in schimb ca lenjeria si prosoapele miros frumos, macar atat. Hotel de o stea, review de 1 stea (mult spus hotel)
Ioana Strat
Ioana Strat2 ani în urmă
Mâncare bună, personal prietenos. Mi ar plăcea sa adăugați mai multe preparate in meniu. Recomand!
Ionut Cojocaru
Ionut Cojocaru2 ani în urmă
Conditii de 5 stele la absolut orice....mancare delicioasa la preturi super decente, camere curate și personal foarte amabil....recomand cu încredere
Alexandru Ciu
Alexandru Ciu2 ani în urmă
Mancarea exceptionala la preturi corecte, papanasi, ciorba, etc toate foarte gustoase si proaspete. Curatenie impecabila la toalete. Mereu ne oprim si mancam cu placere, copilul mananca ciorba cu maxima placere.Felicitari! Urmeaza in weekend sa ne si cazam.
Andrei Ivanesei
Andrei Ivanesei2 ani în urmă
Camerele extrem de curate, chiar am rămas impresionat.

Mâncarea e ok, nu geniala dar nici rea, însă preturile sunt sub media stațiunii.
Catalin ionut
Catalin ionut2 ani în urmă
Recomand cu mare drag . O locație frumoasa , prețuri foarte bune , mâncare bună și gustoasă și personalul foarte amabil
Dragos Arsu
Dragos Arsu2 ani în urmă
Totul la superlativ! Recomand din tot sufletul ! Atat mancarea cat si servirea ireprosabile.
Locații recomandate