/Prahova/Hotel

Liziera

Strada Apelor 17, Bușteni 107011, România

Liziera
Hotel
3.9
278 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG9J+RH Bușteni, România
+40 722 508 358
liziera.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Teodora Adamache
Teodora Adamache2 ani în urmă
Mi-a placut foarte sederea la aceasta pensiune din Busteni. Curatenie, paturi confortabile, personal amabil. Am reusit sa ne gospodarim cu ajutorul celor de la pensiune - am putut sa gatim, sa facem gratar. Recomand cu toata increderea pentru un sejur cu un raport calitate pret foarte avantajos.
Popescu Georgiana
Popescu Georgiana2 ani în urmă
Abia am ajuns iar gazda ne-a primit cu o amabilitatea exceptionala! Curatenie, caldura, muzica placuta in restaurant, camera spatioasa, tot ce iti poti dori pentru un concediu linistit si confortabil! Ma bucur ca am avut ocazia sa ma cazez aici.
Anca Daniela Vasilescu
Anca Daniela Vasilescu2 ani în urmă
Locatie foarte frumoasa, de vis, conditii foarte bune , camere foarte curate si calduroase cu terasa cu priveliste , personal prietenos.
O sa mai vin si alta data aici. 😁
Inception Alex
Inception Alex2 ani în urmă
Din păcate, nu pot oferi un punctaj prea bun.
Am stabilit cazarea la ora 14, am ajuns la 14:15, camerele nu erau gata, a fost făcută o curățenie rapida pana la ora 15:30, timp în care am stat de aiurea așteptând.
Domnul nu a fost mai niciodată de găsit pentru a cere informații. La plecare a trebuit sa întreb vreo 3 4 oameni de la nunta cum naiba pot sa dau de el.
De asemena domnul,, a uitat'' sa menționeze ca are nunta în incinta pensiuni , cu zeci de persoane adunate la un loc și în contextul pandemiei, și clar de menționat ca nu am putut dormi noaptea datorita nuntii din incinta pensiunii.
Asta cu nunta a fost un caz izolat probabil. Nu are nunta în fiecare week end probabil.
În concluzie, nu vad de ce as mai reveni vreodată, eu personal cel puțin.
Maria Stan
Maria Stan2 ani în urmă
Am vizitat pensiunea Liziera pentru a programa o drumetie cu un Grup de montaniarzi. este o locatie deosebita ,langa padure si langa stancile muntilor unde merita sa ai cazare cateva zile pentru drumetii in zona Busteni ,pe valea Prahovei .
Traian Badea
Traian Badea2 ani în urmă
Liziera, o penssiune perfecta pt liniste, confort, puteti vedea noaptea la 1 -2 ora, o ursoaicA cu 3 pui, vine la tomberoane. O goneste patronul cu o lanterna super !!
Paul Ghinea
Paul Ghinea2 ani în urmă
Am fost cazați 7 nopți în această pensiune 7-14 August 2021 (fam. 3 persoane, cam. 101). Gazdele nota 10, curățenie nota 10, confort nota 10, amplasament pensiune nota 10. Vă mulțumim pentru sejurul petrecut în pensiunea dumneavoastră!
Andrei Dumitru
Andrei Dumitru2 ani în urmă
Foarte bine ,curatenie,călduță,priveliște de vis,oameni de calitate!
Locații recomandate