/Prahova/Hotel

Hotel Tudor

Bulevardul Republicii 166, Ploiești 100072, România

Hotel Tudor
Hotel
4.5
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX4Q+RC Ploiești, România
+40 725 151 111
hotel-ploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dragos Dumitru Badescu
Dragos Dumitru Badescu4 ani în urmă
De cind am pășit pragul hotelului, am fost placut surprins. Camere foarte mari si o curătenie impecabila. Avînd în vedere că am vizitat foarte multe hoteluri in europa, pot spune ca sunt hoteluri de 5 stele care pe departe nu pot concura cu HOTEL TUDOR. Doamnă de la receptie foarte amabila cu clienti. Recomand cu incredere
Sefora Alessia
Sefora Alessia4 ani în urmă
Dimineața mă tot trezea patroana hotelului cu vocea ei puternică (dar cei drept, excitantă) și i-am zis că aș vrea liniște și mi-a reproșat că sunt pretențios!
Și că de ce las prosoapele pe jos în baie. "Pt că nu am covoraș la baie și așa se face peste tot, ca să nu se refolosească prosoapele la alții și să fie schimbate" am răspuns.

Nu recomand acest hotel, care nu știu de ce se cheamă așa și nu pensiune pt că e doar o vilă cu etaj și mansardă . Mai are cică și 3 stele. Nu e bun nici să vii să faci sex că se-aude toată vila, nici pt muncitori că face patroana gălăgie (recepționerele și cameristele sunt însă foarte serviabile). Doar dacă vii pe la 0 noaptea și pleci pe la 05 dimineața.
Lângă este Hotelul Albert care este un hotel mare și adevărat, așa că mai bine mergeți la el.
Paraschiva Martian Stefan
Paraschiva Martian Stefan5 ani în urmă
Hotel extraordinar. Personal foarte bine pregatit si ospitalier.Camerele sunt îngrijite și curățenie se face in fiecare zi.De cate ori voi avea ocazia voi merge cu plăcere!
Elena marin
Elena marin5 ani în urmă
Este un cadru intim, familiar, cu oameni drăguți și ospitalieri. Recomand cu drag, mai ales iubitorilor de liniște și cu plăcerea de a comunica și socializa!
Arhir Constantin
Arhir Constantin6 ani în urmă
Un hotel foarte primitor, spatii de parcare gratuite, o curte foarte mare si frumoasa, camere curate. Ar prinde bine pe viitor un restaurant, cu toate ca se afla intr-o zona cu foarte multe restaurante.
Dan S.
Dan S.6 ani în urmă
Personal foarte amabil. Raport calitate pret foarte ok. Recomand cu caldura!
Ozzi marius
Ozzi marius2 ani în urmă
Un hotel sinistru, am rămas dezamăgit că nu există personal totul este electronic patronul e foarte speriat de covid19 în cameră unde am fost cazat ușă la dus nu există probabil e un dus open space .Intrarea în hotel este foarte prost gândită. Curtea mizerabilă și neângrijită.
Jundoc
Jundoc2 ani în urmă
Curat, elegant și intim. Am rămas plăcut impresionat.
Locații recomandate