/Prahova/Hotel

Casa Velcu

Strada Codrului 34A, Bușteni 105500, România

Casa Velcu
Hotel
4.6
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CGCQ+6G Bușteni, România
+40 722 911 793
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihalache Florin
Mihalache Florin4 ani în urmă
Am stat 8 nopti in aceasta vila ,primitoare ,curata ,frumoasa ,perfect pozitionata ,sa-ti bei cafeaua pe balcon si sa privesti crucea de pe Caraiaman e de vis ,bucatarie curata si spatioasa aproape de centrul orasului si de Valea Cebului ,d-ul Vieru foarte primitor ca si proprietar insa nu pot da nota buna pentru patul in care am dormit doua persoane din cauza saltelei deteriorate si a pernei ,cu pernele am rezolvat am cumparat din piata Busteni de la chinezi 2 perne dar salteaua a fost imposibila si dormitul devine un calvar ,risti sa cazi din pat ,pacat de curatenia si aspectul camerei si a mai fost o problema a trebuit sa trimit voucherele cu o luna inainte din cauza ca proprietarul isi recupereaza banii mai greu iar singura garantie pentru bani a fost confirmarea pe e-mail a d-lui Vieru ,deci am stat cu frica ,noroc ca in Romania mai sunt oameni de cuvant si corecti ! In rest daca schimba saltelele vin cu mare placere si drag !
Rebeca Marin
Rebeca Marin4 ani în urmă
Camera in care am fost cazati mirosea extrem de bine si totul era aranjat frumos, cu o priveliste minunata. Pacat ca pe tot parcursul noptii a trebuit sa ne confruntam cu invazia paienjenilor . In spatele patului erau numai panze de paienjeni. Sper sa faceti ceva in privinta asta . In acea seara nu am putut sa dormim mai deloc.
Daniel Stefan Iakob
Daniel Stefan Iakob5 ani în urmă
Camere curate, moderne si linistite. Pacat insa pentru ca personalul lasa de dorit. Dupa ce parea foarte deranjat din cauza unui vin Rosé de ora la care am ajuns (ora 19) domnul cu care am vorbit la telefon pentru rezervare se dadea din colt in colt explicandu-ne ca am ajuns prea tarziu pentru a mai primi camera pe care am rezervat-o prin avans....insa nu s-a sfiit sa ne ceara cativa bani in plus pe langa pretul camerei. Atentie mare....ce rezervati nu este ce veti primi....si pe langa asta mai sunt sterse si recenziile de pe pagina de facebook pentru a nu primi reclama negativa.
Iar când l-am întrebat despre un traseu montan ne-a dat explicații total greşite asupra traseului pe care urma să îl facem a doua zi.
Liviu Ciocazan
Liviu Ciocazan5 ani în urmă
Acum se numeste Vila Alegria. A ramas cea mai frumoasa priveliste din Busteni. Totul este curat si perfect organizat, Proprietarul foarte amabil si atent la orice v-ati putea dori. Un loc perfect de vacanta la aer curat. Recomandam cu caldura.
Liviu Ion Barbieru
Liviu Ion Barbieru5 ani în urmă
O locatie excelenta ce ofera o panorama de vis asupra intregii statiuni Busteni. Camerele mari, mobilier nou si curatenia sunt alte detalii ce ies in evidenta. Pe scurt: o alegere foarte buna.
Sinziana
Sinziana2 ani în urmă
Pozitiv: Locatie buna, camera curata, liniste, frigider in camera, baie curata, raport calitate/pret excelent.. Negativ: In perioada in care am fost erau foarte foarte multe albine. Nu puteam iesi pe balcon erau cel putin 10 albine permanent, desi nu erau flori in jur. Nu este vina celor de la vila, asa s-a intamplat sa fie..
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Pozitiv: Locatia este buna, curatenie dar totusi..daca balcoanele erau din sticla, care sa iti puna in valoare peisajul care se poate vedea de la balcon, loctia ar fi fost EXCELENTA !. Negativ: Nu se aplica, totul a fost ok..
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
Negativ: Nu a fost caldura in camera. Cazarea a fost pe la finalul lui septembrie, dar a fost destul de rece seara..
Locații recomandate