/Prahova/Hotel

Vila La Gabi

Strada Cerbului 17, Azuga 105100, România

Vila La Gabi
Hotel
4.5
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CHV9+MP Azuga, România
+40 786 204 070
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Raducu gegea
Raducu gegea2 ani în urmă
Recent am fost cazați la Vila la Gabi din Azuga in perioada 6 ianuarie 9 ianuarie.La sosire am fost întâmpinați de proprietari o doamna foarte sobră și cu perspective de a ne strica șederea.Conform dânsei turiști cazați la Vila la Gabi au de respectat un regulament un întreg fiasco identificarea turistului ca la poliție. Completați formularul de cazare apoi se verifica datele scrise in formular cu documentul de identitate .In camera nu veți găsi nicăieri regulamentul pensiuni .Nu vi se da nici după ce faceți plata pentru cazare.De aici incepe tărăboiul veți fi sâcâit tot timpul de aceasta doamna ba că muzica ba că grătarul ba că e ora 23:00 și că trebuie să părăsiți sala de mese care este foarte mică și neîncăpătoare pentru mai multe grupuri de turiști.Lipsa unei toalete la parterul vilei este simțită daca pe perioada preparări grătarului sau activitatea culinara este întreruptă de necesități fiziologice rupeți ușă la camera unde v-ați primit cheia eu am avut la etajul 2.asa că tropa tropa pe scări .Daca sunt cazate mai multe grupuri atunci apare partea cea mai fericita a concediului Scandal reproșuri bârfe și alte vorbe purtate de doamna administrator care tot timpul își face de lucru că să spioneze activitatea turiștilor că mai apoi sa vă atenționeze cu ori ce nimic numa sa bage zâzanie între grupuri.
Noua ni s a reproșat de către doamna administrator că un grup nu a avut loc la masa să servească cina.Am cerut că doamna administrator sa vina însoțită cu persoana care s a plâns la dânsa că nu a avut loc în sala de mese era de fapt ora 23 :15 și că sa ne întrerupă șederea la masa dânsa a inventat acest pretext .Nu a avut curajul sa vina cu persoana care a făcut reclamație la administrator și să punem fata in față cele reclamate și să soluționeze situația.Asta dovedește slabă pregătire că administrator patron de pensiune cu un statut de *** stele.
Pentru cei care doresc sa se cazeze la Vila la Gabi din Azuga recomand prudență mare și atenție unde se cazează că pot fi dezamăgiți .Pe afara e vopsit gardul înăuntru e Leopardul(doamna administrator) care va scoate din pepeni cu tot felul vorbe
Lipsuri majore :
-plan de evacuare in caz de incendiu.
- lipsa stingătoare la fiecare palier vila
- lipsa poster regulament cu antet semnătura și ștampila societăți Vila la Gabi afișat la vedere in camera
- risc de electrocutare la bucătărie deasupra chiuvetei la aproximativ 25 cm se afla o priza dubla care deservește alimentarea cu tensiune a cuptorului cu microunde.si frigider(vitrina frigorifica) atunci când utilizați apa pentru spălat vase etc stropi de apă ajung pe priza
Plusuri:
- curățenie
Recomand aceasta vila cu maxima prudență
David Albu
David Albu2 ani în urmă
Nu recomand! Nu doresc familii cu copii, sa nu facă gălăgie, sa nu strice ceva (nu stiu ce ar putea strica?!)Varul de pe perete?!? Ca nu au in camere decât un tv antic și super mic, un mic dulap un pat și 2 noptiere. Au Bucătărie proprie cu câteva furculițe strâmbe și vesela pestriță, adunata de prin lume..la fel și lenjeria, veche. Dar se pare ca proprietarii nu doresc sa se gătească la Bucătărie, nici măcar la grătar! Având 2 grătare in curte!
Plusuri: interiorul vechi dar curat! Renovat este doar exteriorul!
Dacă proprietarii erau mai amabili și nu ii deranja ca am făcut grătar de prea multe ori…era Ok. Dar nu a fost!
Iar pe copii i’am dus in parc sa nu facă gălăgie in curtea Vilei la Gabi!
Stiam ca muntenii sunt prietenoși…aceștia nu!
Valy Obreja
Valy Obreja2 ani în urmă
O locație pt. familiști. Liniște, curte mare cu gazon unde am putut face plajă, grătar, bucătărie mare dotată cu strictul necesar. Nu se gătește. Faptul că am fost singuri în curte (3 familii) a fost excelent. Preț accesibil. Vom mai reveni aici.
Alin
Alin2 ani în urmă
Condiții foarte bune pentru prețul cerut. Eram în drum dinspre mare spre Timișoara și aveam nevoie de cazare o noapte. Proprietarii foarte cumsecade, totul a fost excelent!
Recomand cu toată încrederea.
Cristina Maria
Cristina Maria2 ani în urmă
UN MARE NUUUU! Gazdele foarte deranjate de prezenta copiilor, de la telefon ni s’a comunicat! Sa nu tipe, sa nu strice, sa avem grija de ei… Apoi au fost deranjați ca am folosit prea mult grătarul… Oare de ce am plecat in vacanța cu fam și copiii?!?
Sergiu 356
Sergiu 3562 ani în urmă
A fost superb doar că bunica mea a cerut un prosop și doamna de ac
Ciupitu ramona
Ciupitu ramona2 ani în urmă
Cazare buna in Azuga cu tichete de vacanta. Gazda foarte primitoare. Am stat în camera de lemn cu două paturi mari, baia ok, se urca pe scări din exterior. Oaspetii au acces la bucătărie utilata, living, spațiu pentru luat masa. Se poate pregăti ce de mâncare usor, este aragaz, cuptor cu microunde, se poate face gratar in curte. Singurul inconvenient, ar fi putin mai departe de partie, se ajunge cu masina.
Andrei Constantin
Andrei Constantin2 ani în urmă
Gazde ok, pensiune curata, camere curate, potrivite ca dimensiune, loc de servit masa destul de incapator. Raport calitate-pret ok. 15-18 minute pana la partie.
Locații recomandate