/Prahova/Hotel

Arca lui Noe

Strada Furnica 51, Sinaia 106100, România

Arca lui Noe
Hotel
4
495 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
9G4R+85 Sinaia, România
+40 344 140 140
hotelarcaluinoe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Robert1 an în urmă
O locatie JENANTA, cu camere mici,apa calda nu curgeai degraba picura si e rece,fara minibar,fara fier de calcat,fara fierbator,practic fara NIMIC.Televizor de marimea unei batiste,baie cu design 1965,toaleta care a refulat de 3 in 4 zile,intr-un cuvant o locatie jenanta)pacat se priveliste si zona.
Laura Elena
Laura Elena2 ani în urmă
De evitat cu siguranță!!!
Locația e frumoasa , nu zic nu, dar serviciile , la pretul cerut, jalnic....
Am avut pachet de Crăciun... 23-27 decembrie.... 23 decembrie am avut o cina, 24 decembrie doar mic dejun si seara asa zisul mos crăciun, la care au dat doar tort si șampanie, restul trebuia platit... ziua de Crăciun, mic dejun si seara de Craciun , totul parca măsurat, masa sa strans foarte devreme.... si dacă mai doreai ceva trebuia sa plătești.... 26 decembrie doar mic dejun...27 decembrie doar mic dejun.... hotie la drumul mare.... tin sa menționez ca pretul a fost de 620 pe zi...... păcat de hotel... administrarea lui ar trebui schimbată.....
Catalin grigore
Catalin grigore2 ani în urmă
Camere foarte mici, nu au dulapuri pentru haine , iarna e chin, nu au camera pt skiuri pret extrem de mare pentru ce ofera
BARASCU TRAIAN
BARASCU TRAIAN2 ani în urmă
Cazare bună, recepționeră foarte amabila, camera cu dotări standard, Tv, Mini Frigider, Wi-Fi, etc..
Este posibil să mai revin și cu altă ocazie, când ajung în Sinaia.
Hotelul este curat, ascensor modern și dispune de o Piscină de dimensiuni mai reduse, Jacuzzi și are în dotare și o Sauna de dimensiuni mai reduse(maxim 6 persoane).. Restaurantul pare frumos dar vedem mâine la Micul dejun cât de bine stau la acest capitol, eu fiind mai.. gurmand:)))
O mică problemă, am întimpinat totuși la Cabina de Duș* se pare că ai mai întimpinat și alți clienți aceasi problemă , sau este posibil ca să fie doar o problemă izolată!?..Nu știu.
Azi am servit Micul Dejun și mi s-a părut ok, chiar și pentru cineva mai gurmand cum sunt eu.. Varietatea a fost satisfăcătoare, ouă ochiuri/mezeluri/branzeturi/salate/Deserturi și Fructe, dar și diferite alimentare pentru cei cu meniul vegetarian..
Pentru Masa de Prânz, vă puteți alege după preferințele culinare ale oricăruia dintre voi.. Poze atașate cu o parte din Meniu,puteți să le vedeți atașate la recenziile clienților.
Zona accesibilă, se ajunge cu Autobuzul T1/T3 și T4 chiar de la Gara Sinaia( 2 lei preț/călătorie)
Preț Cazare cu Micul dejun inclus este de 318lei acuma, în 17 Decembrie 2021..
Roca Andrei
Roca Andrei2 ani în urmă
Personal profesionist, camerele erau curate iar restaurantul s-a ridicat la un nivel la care nu ne așteptam. Piscina este micuță, dar suficientă pentru 2 persoane. Programările la piscina se fac câte o ora pentru fiecare cameră.
Camelia Nistor
Camelia Nistor2 ani în urmă
Dacă doriți un sejur într-o locație de basm cu mobila eleganta, lampadare de cristal, curățenie exemplara și amabilitate va sfătuiesc sa va cazați în acest hotel. Restaurantul este o oaza de lux cu mâncăruri de tot felul, gustoase și apetisante, servire impecabila, gust și profesionalism.
Ioana Minca
Ioana Minca2 ani în urmă
Hotel de 2 stele, nicidecum 4. Era curat dar atât. Dau 2 stele atât ca notă cât și ca merit deoarece în cameră nu există AC, fierbător pt apă, dacă o persoană rămâne în cameră, și tu iei cartela, acea persoană rămâne fără curent, piscina.. este uimitor de mică, jacuzzi nu funcționează iar la sauna dacă vrei trebuie să mergi la recepție sa anunți (nu vă luați după pozele de pe pagină). P.S. nu recomand, am avut cel mai urat sejur și scump
Ana Camerzan
Ana Camerzan2 ani în urmă
Hotelul este ok! Relativ curat! Micul dejun foarte diversificat si gustos. Se serveste doar cafea de calitate nu stiu de care, dar nu gustoasă sigur. Dacă ceri un capuccino trebuie sa achiti si de vreo 2 ori ti se aminteste ca e cu plata. N-am înțeles faza cu preluarea camerei, unde trebuie sa aștepți sa-ti confirme ca este totul în regula și poti pleca. Asta îți creează un feeling amar.
Wolfy Not found
Wolfy Not found2 ani în urmă
Am ales acest hotel pentru piscina iar piscina funcționa doar cu apa rece. Doar sauna funcționa. Un preț prea mare pentru ceea ce oferă ei.
Locații recomandate