/Prahova/Hotel

Vila Tom Cris

Strada Crișuri 11, Câmpina 105600, România

Vila Tom Cris
Hotel
4.1
159 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PQC+2R Câmpina, România
+40 244 371 371
dn1paralela45.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefan ionut Toma
Stefan ionut Toma2 ani în urmă
Becul ars în camera - problema minora.
Draperiile nu acoperă în intregime ferestrele - la fel, problema minora
Am ieșit pe balcon sa fumez și în timp ce încă eram pe balcon s venit de la recepție și a băut la usa. A ÎNTRAT ÎN CAMERA MEA, LA 30CM DE MINE, FĂRĂ MASCA, SA ÎMI SPUNĂ CA A FOST ȘEFUL AFARA ȘI A VĂZUT USA DESCHIDĂ ȘI MERGE CENTRALA!!!! - asta mi se pare de o nesimtire iesita din comun. Nu au dat bon pe bani și nu au întrebat nimic de certificatul verde. Coșul din baie nu era golit.
Ferestre de lemn
Miros de hazna când faci dus
Pilota vai mama ei, doar cocoloașe
Claudia Pintilie
Claudia Pintilie2 ani în urmă
Am petrecut 5 nopti acolo. Cand am intrat in camera mii sa parut totul ok.. insa cand am ajuns la baie, toaleta era murdara si plina de par, iar punga de gunoi nu era schimbata. Am mers jos la receptie ca sa le spun, iar doamna cu parul scurt mia dat o carpa si niste dezinfectant ca sa spal eu wc-ul folosit si murdarit de persoanele care au fost inaintea mea 😂 Unde ati mai vazut asa ceva ? Dupa aceia am vrut si eu sa ma pun in pat.. dar ce sa vezi, alta surpriza ! Cearceafurile erau pline de par. Si nu un fir sau doua.. efectiv era par peste tot. Am mers inca odata la doamna cu parul scurt ca sa ii spun, si ce credeti voi ? Ea mia dat cearceafuri curate ca sa le schimb TOT EU ! Si nu parea surprinsa deloc de situatia asta, doar unpic enervata ca tot o deranjez. Iar in toate zilele care le-am petrecut acolo, cand era tura la doamna cu parul scurt la care i-am spus de mizeria din camera.. draga de ea ne oprea caldura. Oare am ofensat-o atunci cand i-am tras atentia de dezastrul din camera ? 😆 Ma intreb daca nu mi-a scuipat si in mancare atunci cand am mancat jos la restaurant 😂 Am fost in locuri care aratau si mai rau decat camera aia de hotel, dar in schimb personalul era corect si amabil. In rest m-am simtit bine, recomand cu incredere 😆
Vasile Tudose
Vasile Tudose2 ani în urmă
Căldură și liniște.Super
Stefan Cioanca
Stefan Cioanca2 ani în urmă
Am fost cazati o noapte ,camera este mare ,bine mobilata ,baia mare ,tv led ,este curat ,parcare asigurata in curte ,pretul ok ,dar cel mai deranjant este ca se permite fumatul in camere .Mirosul de fum de tigara este neplacut.
Angela Kiss
Angela Kiss2 ani în urmă
Personalul a fost foarte amabil!!!
In rest se poate suporta 1 noapte in tranzit.
Plusuri:
Loc de parcare
Curatenie
Amplasat in zona linistita
Gradina cu masa si scaune
Loc de gtatar
Minusuri:
Para de la dus sparta
Geamuri vechi din lemn pe unde sufla vantul
Usa de la baie scartaia foarte tare
Parchetul in camera scartaie.
Lorenzo Lorenzo
Lorenzo Lorenzo5 ani în urmă
Excepțional..Angajații hotelieri de nota 1 ..Am vizitat orașul și mai aveam puțin și dormeam pe stradă pentru că recepționera abia ne-a deschis ușa șifonată din somn,in condițiile in care deja plătisem camera ..Am cerut o cafea de la barul hotelului contra cost și angajata s-a uitat de parcă am fi fost la cerșit și a dat un răspuns prompt :"La ora asta nu mai avem cafea" ..Păcat de investiția hotelieră și de zonă..și de reclama "non-stop". Non-stop inseamnă dacă are chef angajatul și nu e trezit din somn. Recomand celor ce se află sub tratament depresiv,o oază de liniște la "Tom Cris" ,in loc de spitalizare..
Marius Moisiu
Marius Moisiu2 ani în urmă
Confort și bună dispoziție!
Keyra M
Keyra M2 ani în urmă
E o locație "ciudata " ,poze fake(se poarta),nu are restaurant,camere modeste cu geamuri din lemn😱,scurgerea miroase,gunoiul nu il ia nimeni,curtea din spate m-a șocat efectiv..mie mi-ar fi crapat obrazul de rușine să primesc turiști cu o asa mizerie...
Locații recomandate