/Prahova/Hotel

Valea Negrașului

Str. Valea Negrașului, Teșila 107640, România

Valea Negrașului
Hotel
4
356 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QX3+C6 Teșila, România
+40 724 703 831
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Florin IANCU
Radu Florin IANCU2 ani în urmă
Am fost la zăpadă prin zonă si am intrat sa servim prânzul. Totul proaspăt si bun.
Florin Rosu
Florin Rosu2 ani în urmă
Zona frumoasa,aer curat liniște .Câteva minusuri legate de bucătărie.Cu toate că meniul este bogat ,un realitate nu poți servii decât câteva preparate.Pastrav,ceafa de porc ,pui , toate făcute pe gril.Preturi bune pentru toți.
Corina Oprea
Corina Oprea2 ani în urmă
Am dat 4/5 deoare mobilierul este cam vechi în camere.
Noi am închiriat toată vila și cu meniu în fiecare zi, ne-am simntit foarte bine ,iar personalul a fost cât de cât amabil ,nu ne-a deranjat deloc. Mâncarea a fost ok.
Zona este super pt relaxare ,este si un râu în fără clădirii ,semnal la telefon cam slab,asta nu este un minus
Mihaela Marin
Mihaela Marin2 ani în urmă
Peisaj minunat, camere curate, raport calitate - pret super ok, personal curatenie si restaurant foarte amabil exceptând-o pe doamna bruneta care a fost pe tura in prima parte a zilei de 7 noiembrie 2021 : in decurs de o ora si ceva a venit sa ne întrebe de doua ori daca dorim sa comandam mancare. Am amânat momentul pana cand ne-am strans toti (3 familii cu doi copii) . Am fost la bar sa o anuntam ca ne poate prelua comanda si a venit la masa foarte ofuscata ca "este a treia oara cand vin sa iau o comanda". A fost foarte acida cand a notat comanda, de exemplu, i-am cerut o omleta din patru oua si ne spune foarte sec:"omleta doar din doua oua va pot aduce, nu facem si din patru". Tacâmurile si servetele mi le-a pus pe toate in fata pe o tava, sa le asez eu intregului grup, iar când a venit cu mancarea, a lasat toate farfuriile la grămadă pe partea opusa a mesei unde stateam, sa se isi ia de acolo fiecare, in functie de ce a comandat.
Mugurel Soceanu
Mugurel Soceanu2 ani în urmă
Superb,ceva de vis unde poți să te odihnești,scăpând de gălăgia orașului,cu condiții de cazare super bune și mâncarea foarte gustoasa!Îmi pare rău că pozele nu pot transpune în totalitate frumusețea cabanei și a locului în care se afla!De abia așteptam să revenim!Mulțumim gazdelor noastre!Nota 10 cu felicitări!
ElenViorel Craciun
ElenViorel Craciun2 ani în urmă
Pozitiv: curățenie, căldură, personal amabil. Negativ: La baie nu am găsit decât două prosoape mici, ca de bucătărie, cabina de duș nu avea o ușă.
Stan Popescu
Stan Popescu2 ani în urmă
Sa încep cu începutul sa ajunge un pic cam greu , 1 km de drum pietruit dar nu imposibil de trecut cu mașina, zona este supera.Pentru relaxare odihna și reîncărcare bateriilor recomand (odihna , odihna și liniște.Cel mai gălăgios individ din zona este pa pârâu care trece la câțiva metri de pensiune.Pensiunea în sine este ok.personal amabil și un bucătar excelent.Camerele spațioase curate , recomand dar numai sa știi ce vrei deoarece în zona nu sunt prea multe obiective turistice .Eu am vrut răcoare, socializare și odihna
Cris Crs
Cris Crs2 ani în urmă
Peisaj foarte frumos ,relativ curat ,mancare foarte buna .Ca si parti proaste pana la ora 9 dimineata nu este nimeni acolo sa poti bea o cafea (nu am avut acces la bucătărie pt a ne putea face ) ,personalul ar trebui sa fie un pic mai amabil ...
Locații recomandate