/Prahova/Hotel

Pensiunea Dely Cios

Strada Ștefan cel Mare 22 C, Vălenii de Munte 106400, România

Pensiunea Dely Cios
Hotel
4.1
342 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
624V+HH Vălenii de Munte, România
+40 742 056 758
pensiuneadely.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Silviu Ristea
Silviu Ristea2 ani în urmă
Am stat o noapte aici, în cameră era destul de rece, incalzirea fiind asigurata cu o aeroterma.
Lenjeria patului era pătată, la fel și pernele, iar prosoapele uzate. Am rămas pentru ca nu aveam unde sa mai merg la ora aceea, insa nu recomand. Am zis ca în urma review-urilor este ok, insa nu reflecta realitatea.
Roxana Trupina
Roxana Trupina2 ani în urmă
Pensiunea arata foarte bine, mâncarea este buna. Proprietarul este un domn foarte drăguț care îți oferă informațiile de care ai nevoie.
Ciupila Roma Daniel
Ciupila Roma Daniel2 ani în urmă
Un dezastru nu recomand este pacaleala de cum intri pe strada ingusta de 2 m . Dupa pret 200 ron / noapte te astepti sa primesti o camera spatioasa si mai ales o baie curat . Cabina de dus este tip cusca 80/ 80 cm nu poti sa te misti deloc dar proprietarul a umplut peste tot cu afise sa nu deschiz usile la cabina , deasemne afisele sunt omniprezente ex sa ai grija sa scoti din priza toate aparatele , . Tevile jegoase de instalatii se vad peste tot , camera mica si foarte sombra , miros urat iti vine de afara cred ca fosa , auzi perfect ce se vorbeste la nivelu de jos , patul este pozitionat l zona cap la 5 cm de usa intrare sa te poti accidenta daca intra cineava . Iar proropietarul cum se poarta in partea locului foarte jignitor daca refuzi servicile . UN dezastru nu va recomand .
Andreea Nitza
Andreea Nitza2 ani în urmă
Locație excelentă, camere foarte drăguțe și foarte curate. Bucătăria excepțională, cu preturi mici. Personal foarte ospitalier. Recomandam oricui își dorește să aibă parte de o experiență frumoasă.
Mirela Gheorghe
Mirela Gheorghe2 ani în urmă
Niște mincinoși....am ajuns sa ne cazam si ne au redirecționat către o alta pensiune...ca ei au un eveniment(deși când am făcut rezervarea cu doar o săptămână în urma nu am fost anunțați)...am fost nevoiți sa plecam acasă...nu comanda ei pe banii mei...nu recomand..
Emilia grajdan
Emilia grajdan2 ani în urmă
Per total, un kitsch ieftin pe bani mulți! De evitat! Lenjerie de pat colorata (știu ca nu e permis asta) ,pătată, prosoape vechi de toate culorile, mirosul din camera neplacut, în general o locație neîngrijta...fără nici o atractie....
Elena M
Elena M2 ani în urmă
Un loc pe care nu l-ai recomanda nici dusmanilor. Pe langa locatia foarte urata, aspectul kitchos si camerele extrem de mici tip debara, cel mai tare ne-a deranjat mizeria din camera, unde am gasit praf si floci pe capacul de la wc si unghii (da, unghii taiate!) in pat. Mirosul de la bucatarie ajunge peste tot, iar in baie nu puteai respira (nu stiu daca de la varza acra sau fecale sau instalatie sanitara stricata). Este o mare japca, nu merita nici 50 lei pe noapte.
Georgeta Serbanescu
Georgeta Serbanescu2 ani în urmă
O pensiune foarte frumoasa,curata si un serviciu ireprosabil.Vo recomand cu placere!
Locații recomandate