/Prahova/Hotel

Casa Adina

Strada Răscoalei din 1907 21, Sinaia 106100, România

Casa Adina
Hotel
4.6
197 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G4W+7V Sinaia, România
+40 725 833 669
vilacodrului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Valeriu Tones
Valeriu Tones2 ani în urmă
- Serviciu de înregistrare, rezervare, cazare, suport pentru transport taxi = 5
- Priveliște de la balcon = EXCELENTĂ
- Comfort camera = 5
- Living: dotare, aspect, confort = 5
- Servicii personal = 5 (cu prestări de servicii extra ofertă)
- Curățenie în pensiune = 5
- Raport calitate- preț = 5 (ni s-a oferit posibilitatea să negociem prelungirea șederii și prețul serviciilor)

Ca DOVADĂ a satisfacției noastre, vom reveni la Casa Adina începând cu data de 11 ianuarie 2022.
Cu stima,

Valeriu
Dana Popa
Dana Popa2 ani în urmă
Personal amabil, dispune de absolut tot ce ai nevoie de la cei mici la cei mari,gândită foarte bn treaba asta, liniște,preturi bune,vom reveni!
Android App
Android App2 ani în urmă
Foarte dragut!
Am rezervat telefonic, pretul fiind chiar mai mic comparativ cu booking.com Locatia dispune si de curte cu gratar ;) Cu sigurant o sa mai revenim! Recomand cu caldura!
Anca Vaman
Anca Vaman4 ani în urmă
Conditii jalnice, cel putin camera nr. 1 are nevoie de renovare totala. Administratorul sau ce-o fi ala, dupa cum se observa din raspunsul sau, confirma ceea ce se gaseste la "pensiunile" respective. Miros greu in baie, salteaua uzata, curatenia lipsa, parcare in strada, ocupand o banda de circulatie. In luna decembrie centrala termica e tinuta pe nivel minim, dar asta se rezolva din buton, e situata la primul etaj. Nu s-a plans nimeni de caldura pt ca am dat centrala la maxim, a duduit cat am stat acolo. Pozele atasate sunt graitoare. Am depus si o sesizare la OPC Prahova, urmeaza si la ANAF pt lipsa facturii aferente serviciilor achitate. Va mai mirati ca prefera lumea sa plece din tara. Recenziile ok sunt fake, falsuri grosolane sau oameni amenintati sa isi schimbe recenzia reala. Deci, domnule Dima, screme-te in continuare, atat poti, atat e nivelul ... Nu mai suna sa ameninti, ca nu stii peste cine dai, pune mana si fa curatenie ca vin cel putin OPC ul si Pro Tv ul in vizita ! ;)
Andreea Andreea
Andreea Andreea4 ani în urmă
Am avut o ședere de 3 zile excelenta. În camera și în zona comuna e foarte curat, personalul e primitor, baile sunt ok. Nu am avut probleme cu căldura sau cu apa calda, le-am avut din plin.
Loctia e puțin departe de stațiune, cam 15 - 20 de minute pe jos (pe scări), dar e aproape de castel.
Raluca Nicolae
Raluca Nicolae2 ani în urmă
Ne-a plăcut foarte mult locatia. Am stat 5 nopti si am fost atat cu bunicii cat si cu 5 copii cu chef de joaca si galagie insa nu a fost nicio problemă. Casa are o gradina spatioasa unde copiii s-au distrat in leagane și trambulină iar adulții au stat la povesti si au facut gratar. Bucataria e complet utilata in adevăratul sens si a fost super utila pentru a gati copiilor. Se ajunge foarte repede la Peles si la Manastire.
Afanasy Kolesnikov
Afanasy Kolesnikov2 ani în urmă
Patron nerespectuos. Ne tot scotea ochii ca ne da camera de 300 lei la 130 (de fapt venisem pt o camera care era 105 pe booking, dar era ocupata a doua noapte; si oricum avea 2 camere libere, dar na probabil spera ca se ocupa curand si s-ar oftica ca pierde 100 de lei). Cand am cerut sa platesc ca firma, a zis "prea multe vrea si asta". Face o favoare turistului, marele patron de vila, ce sa iti povestesc, ca ii da permisiunea da stea in vila lui mareata si luxoasa. Chiar daca e curat, la neamuri proaste ca acest om n-ar trebui sa stea niciun client.
Adriana Caldura
Adriana Caldura2 ani în urmă
O surpriza foarte placuta intalnirea cu domnul Dima Cristian! Are variante pentru toate gusturile, o mare disponibilitate fata de turist si o amabilitate de admirat. Dintre locatiile puse la dispozitie, am ales Casa Adina. Confortul si privelistea au fost incantatoare.
As vrea deasemeni sa ii multumesc domnului Dima pentru calitatile sale de instructor in conducerea ATV-ului fara de care nu as fi reusit, eu fiind novice.
Pentru mine a fost o experienta de neuitat.Toata stima!
Locații recomandate