/Prahova/Hotel

Conacul Dintre Vii

Strada Valea Bobului 18, Urlați 106308, România

Conacul Dintre Vii
Hotel
4.2
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
263Q+3V Urlați, România
+40 744 756 543
conaculdintrevii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalina Mocanu
Catalina Mocanu2 ani în urmă
Greu de ajuns nu exista indicator, iar faptul ca poarta(pe care nu scrie nimic)este inchisa nu da senzatia ca doresc vizitatori, in rest mancare buna, locatie placuta si linistita
Moldavia Sanda Bruja
Moldavia Sanda Bruja2 ani în urmă
Este departe de cele 4 stele care te întâmpină la poartă. Curățenia lasă de dorit, mâncarea se lasă așteptată mai mult decât e normal, oferta din meniu e minimă, nimic din ce-am comandat n-a fost prea reușit. Doar prețurile corespund clasificării de 4 stele. Un singur ospătar părea că muncește cu adevărat acolo și lui i se datorează stelele acordate pentru că era amabil, cu simțul umorului, receptiv și interesat de bunul mers al lucrurilor.
Catalin Nicola
Catalin Nicola2 ani în urmă
Un loc superb. Doar am mancat aici...mancarea extraordinar de buna, foarte linistit, servirea ireprosabila dar foarte scump(o ciorba de pui 30 de lei iar portia relativ mica.) In rest super frumos si acut
Daniela motoran
Daniela motoran2 ani în urmă
O locație extraordinara, intr-o oaza de liniște,cu amenajare interioara în stil romanesc tradițional, elegant și rafinat,personal amabil și tot timpul atent, iar mâncarea delicioasa și în spirit tradițional plus degustarea de vinuri în crama proprie cu o selecție deosebita!
Oli Rotari
Oli Rotari2 ani în urmă
Foarte frumoasă și pitorească zona!
Atâta liniște și tihna!
Conacul -ò bijuterie!
Am rămas impresionați de generozitatea
localului, cu un personal amabil și prietenos!
Bucătăria,exelenta!
Ne-am simtit minunat!
Recomandam cu mult drag👍!!!
Adriana Matei
Adriana Matei2 ani în urmă
De vis ...
M.am simtit ca la bunici ...
Am stat in iarba,am cules cirese,am stat in pridvor si am savurat ploaia ...
Iar......odaile la fel de racoroase ,nu m.am mai odihnit de mult la prânz !
Mi.ar fi placut ca si restaurantul sa fie amenajat in acelasi stil ,dar poate cine stie pe viitor !
Sigur vom reveni ...
Madagascar Travel
Madagascar Travel3 ani în urmă
Un loc special, aproape de Bucuresti unde gasesti linistea de care ai nevoie pentru relaxare dupa o saptamana plina. Mancarea exelenta, felicitari bucatarului, personalul amabil si prietenos, curtea frumos amenajata, camerele mobilate cu stil, toate create pentru a te bucura de o mini-vacanta reusita.
Matei Raluca
Matei Raluca2 ani în urmă
Un loc interesant, mult spatiu, gradina frumoasa, camere frumusele, acces la restaurant si servire buna, mancare buna, mic dejun bunicel, atmosfera traditionala. Am avut si acces la sofer ptr turul de crame. Au si piscina... Mica dar au. Circuit inchis din ce mi dau seama. Raspund la telefon sau pe facebook.

In schimb e foarte scump pentru ce ofera. Noi am luat o camera de 3 pers, 400 de ron pe noapte. Si nu e hotel de 4 stele, nici pe departe. In baie toate sanitarele mai aveau putin si picau, nu se face curatenie zilnica, Putine feluri de mancare valabile la restaurant si degustarea de vinuri scumpa ptr o ora de stat cu somelierul la vorba, fara vizita de crama. Cineva are de revizuit niste preturi, pacat ca nu e mai multa concurenta in zona, poate asa stateau altfel lucrurile.
Locații recomandate