/Prahova/Hotel

Vila Alma Azuga

Strada Gârbovei 6A, Azuga 105100, România

Vila Alma Azuga
Hotel
4.3
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CHVF+WV Azuga, România
+40 722 442 483
vilaalma.blogspot.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lavinia Smara
Lavinia Smara2 ani în urmă
Totul a fost excelent. Eu si familia ne-am simtit grozav fiind un loc de unde nu ai mai vrea sa pleci. Recomand cu caldura.
Emil Batagui
Emil Batagui2 ani în urmă
Un loc frumos si curat. Oamenii au fost amabili, check in-ul a decurs foarte usor. Camera a fost spatioasa, dotata cu tot ce trebuie. E aproape de Profi si de parc, dar aproape si de partie. Ne-am simtit minunat si o sa revenim!
Daniel Dragos
Daniel Dragos2 ani în urmă
Zona excelenta cu o priveliște superbă. Camerele sunt curate și moderne. Gazda este foarte de treabă.
Andreea Rotaru
Andreea Rotaru2 ani în urmă
In luna Februarie 2021 am închiriat toată vila și din păcate am rămas cu un gust amar in ceea ce privește proprietarul/personalul vilei.
La o ora după ce am plecat de la cazare, am realizat ca am uitat la etajul 1 din bucatarie o boxa portabila (Harman Kardon Go+Play in valoare de aprox. 500€). Am sunat imediat proprietarul și mi-a zis ca el a făcut curat in toată casa și nu a văzut/găsit nimic.
Boxa nu avea cum sa dispară, vila fiind închiriată de familie.
Ba mai mult, proprietarul mi-a zis la telefon “ca poate am luat-o și am uitat-o lângă mașina afara”.
In dimineața plecării, in timp ce ne strângeam bagajele, 2 persoane mi-au confirmat ca boxa era acolo pe canapea.

Prin urmare, nu recomand aceasta locație, proprietarul fiind amabil doar la inceput. In cazul in care se uita un bun, șansele sa îl găsești sunt mari doar daca acel bun nu era de valoare!
Apahidean cristian
Apahidean cristian2 ani în urmă
Când am plecat, iar proprietarul și oamenii de curățenie erau prezenți, o boxă Bluetooth scumpă a "dispărut" în mod magic.
Deși 3 persoane din grupul nostru au împărtășit locația exactă a difuzorului, totuși, acesta nu a putut fi găsit de proprietarii vilei.

Am înțeles de la autoritățile locale că aceasta nu este prima dată când apar probleme în această locație sau când lucrurile "dispar".

Nu recomand această vilă decât dacă doriți ca lucrurile să dispară din posesia dvs.

*********************************************************************************************************************

When we left and the owner and the cleaning people were present, an expensive Bluetooth speaker magically "disappeared".
Although 3 people from our group shared the exact location of the speaker yet it could not be found by the villa owners.
We understood from the local authorities that this is not the first time when issues appear to happen in this location or things "disappear".

I don't recommend this villa except if you want things to disappear from your own possession.
Adrian Batagui
Adrian Batagui2 ani în urmă
Ne-am simtit f bine. Foarte bine dotata bucataria si camera. Recomand! Sigur vom reveni.
Mihaela Badea
Mihaela Badea2 ani în urmă
Loc modern, facilități super bune. Check in a fost ușor și rapid. Am avut liniște și vreme buna. Gazdele au fost amabile și de ajutor. Recomand!
Dan Bogdan Constantinescu
Dan Bogdan Constantinescu2 ani în urmă
Pensiune deosebită, foarte bună pentru grupuri.
Fiecare etaj este compus din 3 camere, cu baie proprie, precum și dintr-un living cu bucătărie open-space. Bucătăria este foarte modernă și utilată cu toate cele necesare, până în cele mai mici amănunte. Există câte o centrală termică+ boiler pe fiecare etaj. Foarte curat, gazde deosebit de amabile.
Desigur, ideal este să fie minim 3 familii pentru a putea rezerva un etaj întreg. Cu tot cu canapelele aferente un etaj poate acomoda până la 9 persoane. În actualele condiții de pandemie cred că este un mare plus.
Locații recomandate