/Prahova/Hotel

Hotel&Restaurant President 1

Strada Bobâlna 88, Ploiești 100312, România

Hotel&Restaurant President 1
Hotel
4.5
286 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2GF+GQ Ploiești, România
+40 747 499 551
hotelrestaurantpresident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Rasvan Stanciu
Rasvan Stanciu2 ani în urmă
Un superb restaurant cu sala de evenimente,super elegant decorata,cu
personal bine instruit,bine îmbracat,profesionisti,amabili.Aici ne-am facut nunta si avem amintiri foarte plăcute.Mâncarea este foarte buna,gustoasa,placut estetic in farfurii,atent gătita,ingredientele sunt proaspete.Prețurile sunt corecte cu ceea ce găsesti in portii iar comanda se face rapid,mancarea ajungând calda la adresa clientului.Felicitari President pentru respectul afișat clienților tăi.
Vasile Nicolae Cismaru
Vasile Nicolae Cismaru2 ani în urmă
Elegant. Deosebit pentru evenimente. Oameni de treabă.
Gilda schindler
Gilda schindler2 ani în urmă
Servire f bună, atmosfera calda, primitoare, preparate delicioase și la un preț accesibil. Recomand!
Luminita marian
Luminita marian4 ani în urmă
Trebuie să recunosc că rar îmi este dat să dau peste un restaurant cu servicii ireproșabile! Interiorul amenajat cu gust, ospatarii atenți și politicoși, preparatele proaspete și foarte gustoase! Adăugați si gazdele amabile și veți obține localul perfect! Multumim pentru tot!
Dana Caravia
Dana Caravia5 ani în urmă
Am avut botezul copilului nostru la President 1. Un restaurant de nota 10. Mancarea este foarte buna, meniurile se pot modifica si combina dupa cum doresti, localul ingrijit si curat (plus ca sala, scaunele si mesele sunt atat de aspectuase incat nu mai e nevoie de alte aranjamente). Ospatarii au fost foarte atenti la invitati si la toate cerintele noastre. La plecare ne-au dat absolut toata bautura si mancarea ramasa la pachet. Ne-am simtit extraordinar, totul jos palaria. Felicitari! Recomand cu mare drag!
Laurentiu Dragomir
Laurentiu Dragomir5 ani în urmă
Sunt multe alte localuri cu mult peste nivelul lor, din aceeasi categorie. In plus, exista o mare problema, si anume a lipsei unei parcări.. Iar instalatia de climatizare este prost gandita, daca ii dai drumul iti vine direct in cap, daca nu, e sauna... Sa fie din cauza tavanului foarte jos?
Caloianu razvan
Caloianu razvan2 ani în urmă
Cred ca vin la acest hotel, săptămânal, de mai bine de un an de zile. Nu am mai avut aceasta ocazie, în tara sau inafara României, sa găsesc o locație atât de bine pusa la punct și de primitoare. Totul este la superlativ. Camerele cu foarte mult bun gust, atenție la detalii, patul este incredibil de confortabil, iar pentru mine pot spune ca a devenit o a doua casa, datorita faptului ca am deplasări săptămânale aici. Felicitări proprietarilor care sunt niște oameni de milioane!
Laurentiu Laur
Laurentiu Laur2 ani în urmă
Recomand! Mancarea exceptionala, locul arata foarte bine, camerele mobilate lux, conditii excelente! Multumim!
Locații recomandate