/Prahova/Hotel

Casa Ardeleană Blejoi

912B, DN1B, Ploiești 107070, România

Casa Ardeleană Blejoi
Hotel
4.1
223 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X2P6+JC Ploiești, România
+40 721 425 812
casaardeleana-blejoi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Amazing video-music
Amazing video-music2 ani în urmă
Cea mai buna pensiune la care am fost cazat,raportat pret calitate..pretul fiind cu mult sub calitate,la cerere poti solicita mancare,eu recomand pizza ....cu drag ma voi reantoarce in aceasta locatie..RECOMAND!....In ceea ce privesc comentariile rautacioase pe care le am citit inainte sa vin la aceasta pensiune as putea spune doar atat...sunt convins ca ei nu au acasa ceea ce ti ofera aceasta pensiune,pe cei care inca nu o cunosc ...va sugerez sa o descoperiti singuri,sa nu tineti cont nici de comentariile ,,pro,,nici de cele begative.
Elis Manta
Elis Manta2 ani în urmă
Cea mai rea pensiune la care am stat pana acum. În primele 5 minute de la cazare am cerut sa ni se schimbe camera deoarece curgea dușul, lucru pe care gazda îl știa deja. Cea de a doua cameră avea geamul acoperit de lemne și de vata din fibra de sticla, din acest motiv camera nu poate fi aerisita și miroase a inchis su a praf. Mobilierul și saltele vechi, în baie este rugină peste, iar personalul deloc amabil. Nu recomand!
Eugen Galu
Eugen Galu2 ani în urmă
Priveliste "superba" ce consta in vata de sticla in geam,dus care curge,pe booking scrie ca merge retaurantul dar nu merge si ar mai trebui reparate sau inlocuite lucrurile obiectele vechi,reparate geamurile la dus plus wcu e lipit de dus si nu prea ai loc sa stai pe el si o incheiere,pe booking scria ca am inchiriat ultima camera dar toate erau goale.
Valentin Petroiu
Valentin Petroiu2 ani în urmă
Locație super, servire ok, mâncare buna, băutură și mai buna.
Catalin Mihoc
Catalin Mihoc2 ani în urmă
Eram in trecere și am stat o noapte. Foarte primitori, curățenie, toate condițiile. Recomand.
Marius Shadowman
Marius Shadowman2 ani în urmă
Deci ..!!! Tot ce s-a scris este complet neadevarat !!! Camerele sunt nu ok , sunt foarte ok , curate , cu toate accesoriile ...pina la urma scoringul se da la : parcare proprie , amabilitate , zona de interes , si nu in ultimul rand mancare !!! Am cunoscut gazdele , sunt super ok ( doar in Olanda am mai gasit asa ceva ) ,, mancarea este de nota 10+10 ( as putea sa o clasez la limita Turciei !!!( bine gatita si prospata ) ...In fine ...as putea sa spun ca daca ,, locatia ,, ar fi in Portugalia ( Costa del Sol ) , Turcia ( Antalia ) , Bulgaria ( Bansko ) , Olanda ( Vrouwenpolder) , etc.etc. , altfel a-ti vedea ,, stelele ,, ...Dar romanul este obisnuit sa ,, citeasca ,, nu sa si probeze ,, ..Restu e poveste ...
Denisa Oșan
Denisa Oșan2 ani în urmă
Dirty room, dirty sheets, dirty bathroom, no
receipt after the payment.

Camera murdară, cearsafuri pătate, baie nedezinfectată, nu am primit bon după plată.
Pavel Petru Hojbota
Pavel Petru Hojbota2 ani în urmă
Foarte ok
Locații recomandate