/Prahova/Hotel

Hotel Caraiman

Bulevardul Libertății 89, Bușteni 105500, România

Hotel Caraiman
Hotel
3.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG7M+MV Bușteni, România
+40 244 320 121
hotelcaraiman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandradaniela88
Alexandradaniela882 ani în urmă
Locația se afla chiar în centrul stațiunii. Hotelul cât și personalul ok, restaurantul face toți banii, mâncarea proaspătă și gustoasă!
Cristi Marin
Cristi Marin2 ani în urmă
mancare mediocra la preturi piperate. recomand doar daca va duceti sa beti ceva. ambientul este placut
Adriana Alexandrina Dobrinescu
Adriana Alexandrina Dobrinescu2 ani în urmă
Am ales terasa restaurantului Caraiman pentru că promitea o priveliște frumoasă.Spatiul verde din fața hotelului chiar este îngrijit și amenajat cu gust. Restaurantul a fost însă o mare dezamăgire atât în privința calității preparatelor cât și a atitudinii personalului. După o ciorbă la Caraiman am zăcut 24 de ore, iar șnițelul luat la pachet a fost refuzat și de câinele gazdei la care am stat. A preferat chiflele, care nu cred sa fie preparate în bucătăria restaurantului. Preparate făcute în grabă, ospătari de sezon fără experiență și fără dorință de a fideliza consumatorul. Cu regret, nu recomand!
Luminita Dragomir
Luminita Dragomir2 ani în urmă
Hotelul este cotat cu doua stele si de aceea, pretul este mai mult decat convenabil- am plati cu card de vacanta, la receptia hotelului, nu in avans. (220 lei/noapte - camera cu 3 paturi) Personalul este foarte discret si foarte atent la nevoile turistilor. Este deja al treilea sejur la acest hotel si de fiecare data ne-a impresionat acest lucru. Camerele sunt foarte curate, spatioase si sunt dotate atat cu mobilier pentru depozitare, pentru servirea mesei in camera cat si cu un frigider foarte spatios. Paturile sunt foarte confortabile.
Anghel Daniel
Anghel Daniel2 ani în urmă
Personal necalificat ! Vorbesc foarte urat! Ma intreb daca au dosarul cu analize medicale la zi ?! Deoarece lucreaza in domeniul alimentatie publica !! Aseara am asteptat mai bn de o ora sa fim serviti si la un moment dat ospatarita, zambind ironic imi spune “ce faci , ma certi acum ca am uitat sa iti aduc mancarea” ?! “ o mai vrei sau nu” ?! VA RECOMAND TUTUROR SA EVITATI ACEST LOC !!! M-am simtit de parca asteptam sa ma dea si afara pt indrazneala mea ! BADARANI !!!
Rodica Andreea Grigore
Rodica Andreea Grigore2 ani în urmă
La cazare am asteptat minute bune pana a ajuns receptionera sa vina sa ne dea cheia de la camera si telecomanda. La plecare aceeasi poveste dar pt a nu pierde trenul intr-un final i-am lasat cheia pe tejghea impreuna cu telecomanda asa cum au mai facut si altii, si am plecat. Camera nu are prize! Erau doar doua prize, destul de sus pe perete, una pt televizor si alta pt frigider. Paturile sunt îngrozitoare, nu am putut dormi deloc, iar curatenia lasa de dorit. La restaurant cu greu gasesti ceva din ce este in mediu, la preturi foarte mari si de o foarte proasta calitate. Dintre toate cazarile aceasta mi s-a părut cea mai jalnica si la suprapret.
Claudia Dascal
Claudia Dascal2 ani în urmă
Am mers pentru a servi pranzul la restaurant pe terasa. Bancile erau acoperite cu piele de oaie si aveau perne groase care nu lasau frigul sa te deranjeze. Personalul dragut,timp de asteptare mic ,mancare in regula nu foarte buna dar rezonabila. Portii suficiente,pret destul de bun,meniurile sunt gustoase dar de cati bani dai. In haosul din statiune,in special pe weekend este o locatie buna pentru masa daca nu esti foarte pretentios.
Eugen Mitran
Eugen Mitran2 ani în urmă
Da. Locația este îngrijită, cochetă, oameni amabili atât la recepție cât și la curățenie! La.ora 8.00 igienizau toaletele. Respect!!!
Locații recomandate