/Prahova/Hotel

Casa Colinelor

Strada Valea Bobului 20, Urlați 106300, România

Casa Colinelor
Hotel
4.3
335 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
263R+22 Urlați, România
+40 723 516 428
casa-colinelor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anca Cosacenco
Anca Cosacenco2 ani în urmă
Liniște, ambianță plăcută, camere curate și confortabile, mâncare bună, vin excelent, gazde agreabile. Degustarea de vin e de neratat!
Andrei Poenaru
Andrei Poenaru2 ani în urmă
Prețul nu reflectă situația din camere și calitatea din restaurant. Sa te cazezi la o crama și sa nu îți permiți sa bei un pahar de vin.
Gabi carp
Gabi carp2 ani în urmă
Am fost un weekend la o degustare de vinuri. Vinurile ok, mâncarea ok, camerele ok cu excepția ușilor. Nu înțeleg de ce au mobilat camerele cu mobila de bun gust , dar usile de la camere cred ca sunt cele mai ieftine și mai urate usi de pe piața.
Ramona Catarig
Ramona Catarig2 ani în urmă
Locatie deosebita, intre vii, liniste, dar peste toate acestea omenii de la Casa Colinelor sunt cu adevarat deosebiti! Degustarea de vin cu dl.Stefan a facut deliciul sederii noastre! O bucata de Romanie frumoasa!
Alex Z
Alex Z2 ani în urmă
Nota 10+ din toate punctele de vedere: cazare, vinuri, mâncare, tur, mic dejun, gazde, servire și prețuri!
Lorian Vintila
Lorian Vintila2 ani în urmă
O eficienta metoda de a incerca vinuri absolut fabuloase. Cazare decenta, mancare pe gustul intregului grup si servicii ireprosabile din partea gazdelor. De fiecare data cand revenim la Casa Colinelor ne simtim rasfatati si totodata actualizati cu ceea ce se intampla in industria vinului.
Claudia Petre
Claudia Petre2 ani în urmă
Ne-am bucurat la sfârșitul lunii octombrie de cazarea la Casa Colinelor, vizitarea Cramei 1000 de Chipuri și degustarea câtorva vinuri excelente. A fost o experiență deosebit de plăcută, care ne-a depășit cu mult așteptările! Locul este pitoresc, prețurile sunt decente, iar gazdele sunt oameni minunați! Recomandam cu încredere!
Raul Crisan
Raul Crisan2 ani în urmă
Un loc minunat in care sa te relaxezi si sa te bucuri de un vin extraordinar. Doar de la ei de pe site cumpar vinuri - au niste campanii super tari in care poti sa iti cumperi butasi la ei in vie si iti trimit vinul direct acasa. Sunt geniali!
Locații recomandate