/Prahova/Hotel

Pensiunea Casa Anduțu

Strada Mihai Viteazul 3, Bușteni 105500, România

Pensiunea Casa Anduțu
Hotel
3.9
254 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CGCJ+33 Bușteni, România
+40 721 295 480
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costin Oprea
Costin Oprea2 ani în urmă
Aproape de partie, camere mari , curatenie exemplara, un loc unde revenim de fiecare data cu drag.
Carmen Tanase
Carmen Tanase2 ani în urmă
Nu recomand! Nu pot sa dau nici măcar o stea. Am făcut rezervarea pentru băiatul meu care urma sa ajungă la Bușteni în jurul orei 22.In p realabil am avut discuții telefonice și eu și băiatul cu proprietarul fără sa ni se spună ca nu se mai poate ocupa cazarea după ora 22.Ne a dat un nr de telefon al unui vecin care nu era valabil iar când s a saturat de mințit și nu mai avea idei a plasat o telefonic pe o doamna care prin limbaj și atitudine m a expediat rapid fără nici o replica. Rușine! au rămas cei doi tineri în strada având cazarea plătită
Stelica ciocan
Stelica ciocan2 ani în urmă
Este placut , liniște și un aer de munte liniștitor.
Revin cu o completare datorita faptului ca mulți "potențiali" oaspeți au avut neplăcerea de a li se fi anulat rezervarea telefonic. Eu am plecat la ora 12.00 de la o distanță de 260 km si pe drum fiemea a sunat la această pensiune si am avut confirmarea unei camere cu 2 paturi separate, deșii nu am platit avans am si ajuns intarziati datorita traficului dar rezervarea a fost menținută.
Chiar pentru o noapte . Este la 5 min de pârtia Kalinderu...
Merita locatia, sincer si cei care vedeti aceste rewiuri verificați si cate recenzii oferă cei nemulțumiți. Altfel...nu o sa mai găsim niciunde locații unde sa ne relaxăm ...
Florina C
Florina C3 ani în urmă
Am rezervat o camera de pe o zi pe alta, m-a sunat proprietarul a doua zi dimineata sa confirmam rezervarea, am fost primiti calduros, chiar mi s-a oferit o camera mai buna la acelasi pret la care am facut rezervarea. Locatia este excelenta, aproape de partie, camera super cu pat si canapea extensibila, baia arata ok, camera cu balcon, sala de mese, ne-am si distrat cu alti clienti ai pensiunii. Afara in curte are loc de gratar. Intr-un cuvant excelent. Recomand.
Stratulat Stela
Stratulat Stela2 ani în urmă
V-am anuntat de la ora 11:20 ca vom veni o familie in loc de 2 familii, tocmai, sa fim seriosi, sa venim in ajutorul dumneavoastra si poate sa ocupati camera ramasa libera pana seara.De ce v-am zis ca nu mai poate veni familia a doua, nu pentru ca copilul lor de 2 ani are fabra foarte f f mare???De ce la telefon la ora 11:20 cand v-am anuntat ca vom veni o singura familie,nu ne-ati spus ca nu ne primiti doar pe noi fata ceilanti,ci ca ne asteptati doar pe noi?De ce va stiu chiar si vecinii dumneavoastra de persoana neserioasa si ca va lasati oaspetii cu tot cu copii mici in strada cu tot cu rezervare telefonica, nu pentru ca chiar asa sunteti,neserios?De ce aveti atatea recenzii proaste pentru acelasi motiv ca lasati oaspetii in strada dupa bunul plac si dupa “buna educatie”?Foarte urat din partea dumneavoastra si mare rusine!!!
In final…dragi viitori oaspeti, cu putin noroc,puteti fi urmatorii ramasi in strada daca aveti rezervare telefonica la vila Andutu Busteni!
Mihalache Gabriela
Mihalache Gabriela2 ani în urmă
Nu recomand! Am sunat sa fac rezervare, domnul mi-a spus ca să îl sun cu o zi înainte să îi confirm ora la care ajungem. L-am sunat și mi-a spus ca nu exista nicio rezervare pe numele meu și ca prețul pe care i l-am spus nu este corect. Nici măcar nu și-a cerut scuze. Țin sa menționez ca eram cu 2 copii mici de 2 și 7 ani după mine. Nu se poate să rezerv și să mi să spună că nu există rezervare. Penibil!!!
Mandache Madalin
Mandache Madalin2 ani în urmă
Cea mai buna pensiune mi-a plăcut foarte mult la andutu la voi si m-am simțit bine cat am stat merita sa va dau 5 stele nota 10
Gabriel dinu
Gabriel dinu2 ani în urmă
Gazda primitoare.
Curățenie in cameră.
Spatiul foarte mare, la sala de mese.
Locația aproape de partia Kalinderu.
As reveni la proprietate la următoarea vizită in Bușteni.
Locații recomandate