/Prahova/Hotel

Restaurant Pizzerie Pensiune Sole Mio Păulești

DJ102, Păulești 107400, România

Restaurant Pizzerie Pensiune Sole Mio Păulești
Hotel
3.6
198 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XXWF+F6 Păulești, România
+40 728 938 625
sole-mio-motel.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cati Iuliana Micu
Cati Iuliana Micu2 ani în urmă
Per ansamblu mulțumită dar cum nimeni nu-i perfect am dat 4 stele. Mai sunt si minusuri.
Sabina Stavovei
Sabina Stavovei2 ani în urmă
personal nepoliticos. au inchiriat camerele noastre altor persoane, fara sa ne anunte.
Steliana Aura Bugoi
Steliana Aura Bugoi2 ani în urmă
Totul perfect! Muzica super, mâncare, preturi excelente!!!
George-Costin Diaconu
George-Costin Diaconu2 ani în urmă
Dacă se puteau da stele cu minus, ar avea nenumărate.
Aștept 3 ore pentru un fel de mâncare, te saturi din băuturi. Iar când vezi nereguli la mâncare, plusuri în comandă, se rastesc la tine și fac scandal. Halal servire, mâncare rece, cafea îndoită cu apă, doar culoarea era de ea, patroni de toată jena.
Apostol Sori
Apostol Sori2 ani în urmă
Potrivit pentru o petrecere de majorat un botez mai mic,spațiul este limitat .
Claudiu Busuioc
Claudiu Busuioc2 ani în urmă
Proprietara a anulat rezervarea si nu a anuntat in prealabil. Cand i-am cerut explicatii a spus ca a avut alte persoane cazate inainte cu cateva zile care si-au prelungit sederea si nu au putut sa le refuze. Ultiorior a vrut sa ma cazeze la o pensiune inchisa care arata deplorabil. Nu recomand!
Cristian Olteanu
Cristian Olteanu4 ani în urmă
Localul este fara gust amenajat si prost compartimentat (daca sunt multe persoane nu ramane prea mult loc). La evenimentul la care am participat, mancarea a fost ok. Problema cea mai mare, insa, o reprezinta patroana localului!!! Nu va doresc sa aveti probleme/nelamuriri pe care sa le rezolvati cu dansa! Nu stie sa aplaneze situațiile conflictuale si nu asculta alte pareri, crezând ca numai dansa are dreptate. Un patron care are un astfel de salon pentru evenimente frumoase din viata oamenilor, trebuie sa fie pentru oameni cu tot sufletul, iar ea nu e nici pe departe asa!
Încercați sa gasiti un alt local pentru un eveniment asa frumos din viata dumneavoastră, nimeni nu are dreptul sa vi-l strice!!!
Calin Silviu
Calin Silviu2 ani în urmă
deci... dușul.... are el hidromasaj dar muzica de ce nu merge ? :)))) printre picaturile de apa erau si lacrimele mele ca nu mergea muzica... :))) apoi... tablourile din camera nu erau in curentul artistic potrivit pentru restul camerei :)))) misto o fost ca in sfarsit am gasit pizza Hawaii... nu se mai gaseste prea usor... transimitei lu' aia mai mica ca nu i frumos sa sparga baloanele si ca ii treaba mea dupa cine ma uit :)))) ;) anyway... catelu ala mare face toti banii :))) si salut pe cine se simte :))
by: calin Tud :)))))
Locații recomandate