/Prahova/Hotel

Casa Seciu

Strada Podgoriei, Boldești-Scăeni 105300, România

Casa Seciu
Hotel
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
23H2+MQ Boldești-Scăeni, România
+40 244 210 360
casaseciu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ivona Rose
Ivona Rose2 ani în urmă
Locatia arata super, camere desi nu f mari, au o atmosfera intima. Domnul Cezar, managerul, este un exemplu de ASA DA in aceasta industrie si nu numai. Curtea cu terasele este mare, un aer boem, amenajat cu bun gust. Singurul aspect cu minus a fost pretul preparatelor. Foarte gustoase, insa pentru acea zona mi s-a parut destul de piperat.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Locatia perfecta pentru evenimente, dar si pentru o masa linistita intr-un cadru placut. Servirea buna, mancarea gustoasa, camerele renovate cu bun gust. Ne-am simtit foarte bine.
Florentina Cojocaru
Florentina Cojocaru2 ani în urmă
Am revenit sa mâncăm aici. Am fost întâmpinați de un domn super de treaba, care ne-a facut un tur al acestui complex.
Camerele de hotel sunt superbeee, mari, luminoase si cu un view minunat. Fiecare camera este diferita ca si design.
Mâncarea, la fel cum stiam, a fost demential de gustoasă.
Domnul acela ne a spus că se pot organiza degustari de vinuri( vinul de Seciu a fost bun rau).
Aici găsim o terasă in aer liber, restaurant in interior cu view către Ploiești si un bar.
Pentru cine doreste o zi de evadare din oras- aici este locul perfect( mâncare bună, vin si mai bun, personal prietenos si aer curat)
Domnule prezentator(fiindca nu v-am întrebat cum va numiti) va multumesc pentru ca ati avut bunăvoința sa ne aratati "casa dvs".
Recomand din tot sufletul!
Florentina T
Florentina T2 ani în urmă
Astazi am mers pentru a VI-a ora sa mancam (de fiecare data am plecat multumiti) si a fost dezamagitor.
Pe durata acestui week-end, restaurantul a gazduit un brunch, care seamana a cantina la preturi enorme. Vina mea ca nu m-am informat despre acest eveniment.
Am ajuns la restaurant, chelnerul ne-a adus un meniu de brunch (cu putine feluri de mancare + un meniu cu preparate vanatoresti destul de piperate) si ne-a recomandat (destul de insistent) o carne de caprioara pt 2 persoane (1,5 kg carne, ceea ce mi se pare cam mult).
Am ales pulpe la jar cu cartofi si sulpriza, am primit pui la jar (jumatate de pui) cu cartofi, i-am atras atentia si mi-a spus ca asa este portia!!!!! Numai ca pe bon era pui la jar, evident mai scump.
Sotul a servit o ciorba si niste scoici care au fost ok.
Am cerut un desert, nu mai aveau (era ora15:00)!!!!
Pana a venit mancarea a durat mai mult de o ora.
Masa la care am stat era langa boxa si nu ne puteam intelege. Muzica era foarte tare, in special cand se cantau ceva de genul sarbelor la nunta.
Dupa acest pranz ratat, cu siguranta voi evita acest restautant.
Perfect_fragrance_ !!
Perfect_fragrance_ !!2 ani în urmă
Am stat o noapte la Casa Seciu, totul a fost impecabil, camera si baia curate, utilate cu tot ce e nevoie, inclusiv foen, clima si fierbator de apa. Dimineata am avut micul dejun inclus, mancarea foarte buna si proaspata, iar servirea fara cusur! Personalul ne-a intampinat cu caldura si inainte de plecare s-au asigurat ca nu ne-a lipsit nimic. Privelistea este superba, un loc de vis, cu siguranta ii vom alege din nou daca ne vom afla in acea zona! :)
Sergiu Ciocan
Sergiu Ciocan2 ani în urmă
Terasa eleganta si chelneri amabili, de aici si indulgentele doua stele.

In schimb mâncarea este prea scumpă pentru gustul oferit.

Si cel mai deranjant e ca stai si o ora si jumatate pana ti se aduce mancarea. Daca esti un restaurant asa mare cum pretinzi, nu poti avea timpul asta de asteptare oricat de aglomerat ar fi.

Si cireasa de pe tort e ca am mai asteptat 30-45 de minute pana a fost adus si desertul.

Never again.
Anne Apostu
Anne Apostu2 ani în urmă
Drumul vinului... o șosea ingusta ce serpuieste printre vii si sonde pana la conacul din varful dealului, de unde poti vedea una dintre cele mai frumoase priveliști, atat ziua, cat si noaptea, cand toate luminile orasului se aprind. A fost o incantare sa bem un pahar de Rose de Seciu, pe balcon si sa privim Ploiestiul luminat. Domnul Cezar, ne-a incantat cu povestirile sale si a fost o onoare sa il intalnim. Este mereu interesat de confortul oaspetilor si de imbunatatirea serviciilor. Felicitari pentru implicare si pentru bucuria si atentia cu care primiti oaspetii !

PS.Am baut must de la mama lui, facut de Mathias, o bucurie pentru el sa ajute si sa invete cum se face mustul.

#creșteșicălătorește
Follow me on instagram @annemariiie23
Bebi dan bordea
Bebi dan bordea2 ani în urmă
Am revenit la Casa Seciu după jumătate de an.Am găsit aceeași ospitalitate din partea personalului,servicii de calitate si camere drăguțe.
Locații recomandate