/Prahova/Hotel

Marasesti

Bulevardul Libertății 39, Bușteni 105500, România

Marasesti
Hotel
3.9
476 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG6M+6Q Bușteni, România
+40 769 219 299
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laura.raduca dulceatsa
Laura.raduca dulceatsa2 ani în urmă
Miros de canal in toate camerele , am platit pentru apartament in schimb am primit un studio in care scartia totul(podea, pat)parcare nu exista , curatenia lasa de dorit ! nu recomand!
Marian Radu
Marian Radu2 ani în urmă
Nu cred ca exista un hôtel mai prost in Busteni.
Totul scarțâie, duşumeaua, patul....
Vecinii sunt ca si la tine in caméra, ca să vezi ce insonorizare
Robert Chifor
Robert Chifor2 ani în urmă
Ok. Pentru pretul cerut camera a fost ok. Mobila noua, curat. Parchet nou. Televizor si frigider. Baia curata. Pentru 2 stele e ok. Parcarea e un minus. Ca si patul care a fost mic pentru 2 persoane mai corpolente. Am parcat pe partea cealalta a strazii, vis-a-vis de hotel. Da in mare pentru un weekend merita banii.
Elena Ladan
Elena Ladan2 ani în urmă
Buna ziua si eu am fost la acest hotel si șederea nu a fost deloc buna scartaia parchetul,patul,usa si mai era si praf pe langa pat si pe langa comodele de langa pat si am avut camera la mansarda cand vroiam sa ma odihnesc era gălăgie si nu mi se pare normal sa nu ai la baie ce iti trebuie la toaletă și a trebuit să imi cumpăr eu ca la orice hotel si pensiune se face curățenie in fiecare zi si mai ales nu este datoria mea să duc gunoiul este datoria femeilor de serviciu sa faca curat in fiecare camera eu cu sotul meu nu am fost mulțumiți absolut deloc nu recomand
Panciu valentin
Panciu valentin2 ani în urmă
Destul de ok ca locație pentru prețul plătit,curățenie în interior,așternuturi curate,personal amabil DAR nu este ca în descrierea de pe booking,am fost dezamăgit de faptul că mirosea urât în baie din scurgerea chiuvetei și a dușului deși era curățenie,nu avea nici un geam să pot lăsa deschis ptr aerisire ci doar o gură mică de aerisire,nu avea nici o terasă sau balcon,nu am avut vederea la munte cum avea în descriere ci în spate unde nu puteam ține geamul deschis deoarece la parter e un restaurant și are bucătăria în spate și mirosea numai a mâncare ,nu au restaurant propriu ci doar unul alăturat deținut de altă firmă cu mâncare bună și prețuri decente, aerul condiționat lipsea la fel și locul de parcare promis,am parcat pe stradă pe unde am găsit în fața casei unor vecini la 300m, per total prețul a meritat dar aș fi ales ceva puțin mai scump...doar pentru a nu avea mirosul ăla intens de bucătărie, aș fi stat mai multe nopți dar am plecat după prima seară ...
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Nu recomand camera 102. Aveți un pat care scârție foarte groaznic. Camera se afla langa strada și este gălăgie.
Toaleta se mișcă de zici ca mai ai putin si pici.
La recepție nu este nimeni niciodată.
CheckIN-ul se face la 14:00 iar checkout-ul la 12:00.
Gicu grozav
Gicu grozav2 ani în urmă
Camera a fost cu miros de canal, praf nesters in multe locuri, din cada baii se scurgea apa, fara plasa la geam. Nu se putea sta in camera, pretul este ridicat fata de multe alte cazari din zona si am aflat abia dupa acest detaliu. Chiar inexplicabil de urat si nu vom mai reveni niciodata. Evitati clar camera 108!
Euro Servicii
Euro Servicii2 ani în urmă
Pentru 2 stele și la pretul asta este foarte decent. Cine nu a fost prin hoteluri de genul asta nu poate aprecia. Acum o saptamana am fost la Venus la un hotel de 3 stele care a costa cu 100 de lei in plus pe noapte si era jalnic, mizerabil.
Da sunt si aici niste minusuri, dar ele cred ca tin si de turisti, de exemplu gălăgia pe holuri la orice ora.
In 3 zile nu a intrat nimeni, dar nici nu am avut nevoie. Probabil veneau daca solicitam.
Multi se plâng de faptul ca este la sosea si e gălăgie. Nu e firesc?
Depinde de fiecare dar cred ca pretul este corect. Camera in care am stat era foarte curata, lenjeria alba, toaleta curata.
Repet pentru 2 stele e bine. Cine vrea calitate de 4 stele la 2 stele ... vrea prea mult.
Locații recomandate