/Prahova/Hotel

STĂVILAR

Aleea Peleșului 2, Sinaia 106100, România

STĂVILAR
Hotel
4.3
467 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9H42+G5 Sinaia, România
+40 244 311 340
hotel-stavilar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nico
Nico2 ani în urmă
Pacat de loc...de priveliste si de cladire! MIZERIE! Lenjerie patata,caloriferul de la baie infect...groaznic! Aveti o mare problema dar mareeee cu curatenia!!!
Tatiana Matei
Tatiana Matei2 ani în urmă
Locație foarte liniștită aproape de castelul Peleș. Recomand !
Cupsa alex
Cupsa alex2 ani în urmă
Am gasit mizerie in camera, iar cand am informat la receptie in legatura cu acest lucru, ne-a fost promis ca se va rezolva dar lucrurile au ramas neschimbate.
Micul dejun este dezamagitor, poti alege din patru meniuri, uneori nu primesti cele mentionate in meniu, personal plictisit.
Pacat de locatie, este de vis .
Mădălina Manea
Mădălina Manea2 ani în urmă
Am petrecut un week-end plăcut aici. Perfect pentru cei care cauta liniște ,singurele zgomote de fundal fiind murmurul apei și foșnetul pădurii. Personal foarte amabil, comunicativ. La restaurant sunt porții generoase și gustoase.De asemenea servire ireproșabilă. Raport calitate-pret corect. Recomand cu încredere!🤗
Gina Oncioiu
Gina Oncioiu2 ani în urmă
Personalul este foarte serviabil si mereu cu zâmbetul pe buze gata oricand sa te ajute. Locatia este intima fara zgomotul orașului dar poti sa te relaxezi privind padurea si ascultând susurul apei. Excepțional!
Cirimbei Petrica-Ionut
Cirimbei Petrica-Ionut2 ani în urmă
Mâncarea este oribilă, nu am mâncat nicăieri o mâncare mai proastă. Am luat o varză cu ciolan și cartofi prăjiți, varza foarte acra și tare iar cartofii cruzi. Timp de așteptare mare fiindca nu au personal. Nu recomand nimănui, au preturi mici dar calitatea e absolut jalnica.
Florin Barbu
Florin Barbu2 ani în urmă
Un hotel modest, avand in vedere valoarea lui istorica, cred ca se putea face un hotel bestial, locatia este suberba, pe aleea ce duce spre Peles. Cladirea face parte din fostele anexe ale Palatului ce deserveau diferite functii. Mobilierul este vechi, usor neingrijit, peretii murdari, mocheta destul de patata, podeaua scartaie foarte tare in timp ce te deplasezi prin camera. Baia curata dar deasemenea nu s a ocupat nimeni sa o intretina , iar unele obiecte sunt in stare de degradare. La restaurant micul dejun este oferit in 4 variante, destul de basic. Manacrea bunicica.
Personalul in schimb, foarte amabil si deschisi la orice solicitare.
Personal avand in vedere ca este o cladire concesionata, cred, nu se fac investitii pt mentinerea ei, ci doar repara in caz ca s a stricat, cel puțin asta este impresia pe care mi a lasat o. A fost renovata acum ceva ani si atat de atunci nimic.
Irinuca Drăguța
Irinuca Drăguța2 ani în urmă
A fost super mi-a plăcut să văd mâncarea cea bună clătitele au fost minunate este cel mai frumos restaurant pe care l-am văzut acum recomand este super cool și gustos
Locații recomandate