/Prahova/Hotel

Dumitrescu Rodica

Strada Clăbucet 28, Bușteni 107011, România

Dumitrescu Rodica
Hotel
4.5
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CGCP+MC Bușteni, România
+40 724 315 277
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandra Belu
Alexandra Belu2 ani în urmă
Locatia in sine este acceptabila, curatenie, bucatarie unde poti sa iti faci cafea, ceai sau chiar sa gatesti. Noi am stat doar o noapte si nu am avut nevoie.
Insa nu mi-a placut atitudinea domnului, din primele minute in care am interactionat ne-a impus sa nu cumva sa uitam lumina aprinsă la baie , cand eliberam camera sa lasam cheia in usa. Check in ul nu a fost la 14 cum ni s-a spus, cumva au fost prea aglomerati si inca nu era gata, am intrat la vreo 40 de minute dupa.
M-am simțit constrânsa in aceasta locatie, deloc in largul meu, patul tare, scârțâia, usa la balcon la fel.
La plecare la fel am fost intrebati daca am stins luminile😅 ideea e ca ori te duci chiar si ptr 2 zile si o noapte sa te relaxezi ori sa stai cu grija...
Clar nu mai revenim aici!
Andrei Cornel
Andrei Cornel2 ani în urmă
Este. 0 locatie de 3 stele. Sint. Okda.,e super...
Curățenie, respect,și socializare între oamenii...
Așa învățăm să ne purtăm!.
Mai venim,Rodica !.
Te iubim!
Mulțumim pt tot!
Corina Varzaru
Corina Varzaru2 ani în urmă
Gazde primitoare, camera mare. Include și sufragerie, bucătărie și baie comune, wi-fi. Camera a fost curată, balconul foarte mare, liniște, cald, un pat de 1 pers extra. La 100 Ron este foarte ok.
Georgiana Mazilu
Georgiana Mazilu3 ani în urmă
Am sunat cu 5 zile inainte sa confirm rezervarea (deja platita) iar când am ajuns mi s-a spus ca erau alte date. Asa m-am trezit in Busteni cu banii luati, fãrã cazare intr-un weekend aglomerat. Nu doresc nimanui sa caute cazare sambata pe Valea prahovei cu un bebelus de 1 an in brate. Când am insistat ca am rezervare confirmata, mi s-a inchis usa in nas.
Sper karma sa-si faca treaba! 🙏
D-ALE CASEI
D-ALE CASEI2 ani în urmă
O pensiune superba linistita, are tot ce iti trebuie cat esti in vacanta, foarte multa liniste, curat iar gazda foarte atenta cu clienti...
Voinescu Petre Adrian
Voinescu Petre Adrian2 ani în urmă
Calitate preț de o raritate rara.
Priveliște splendidă.
Personal amabil.
Si căței!
Sandel Banica
Sandel Banica2 ani în urmă
Atmosfera calda și primitoare.
HIF68
HIF682 ani în urmă
Locație excelentă. Gazde binevoitoare, deschise, foarte comunicative. Paznicul pensiunii, Thor, un Golden Retriever, este blând, prietenos și nu te deranjează cu absolut nimic. Camera unde am fost cazați are vedere la Caraiman. În fața camerei sunt doi brazi care mângâie balustrada balconului și care creează o atmosferă autentică. Raportul preț/calitate este imbatabil. Bucătărie utilată și dotată cu tot ceea ce trebuie (aragaz, 3 frigidere, veselă, filtru de cafea și alte ustensile). Toaleta foarte curată, prosoapele la fel. Paturile mari, saltele foarte confortabile, lenjerie curată (proaspătă 🙂). Vom reveni cu drag!
Locații recomandate