/Prahova/Hotel

Perla

Strada Toma T. Socolescu 765, Păulești 107400, România

Perla
Hotel
4
200 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XXX4+XG Păulești, România
+40 728 967 236
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Georgiana Brinzea
Georgiana Brinzea2 ani în urmă
Un loc retras, liniștit, mâncare buna, ideal pt evenimente!
Nicolae Hogas
Nicolae Hogas2 ani în urmă
Un loc pentru oamenii de rand, modest, placut, linistit. Piscina pentru copii de asemenea. Recomand acest loc cu incredere!
Simona Sim
Simona Sim2 ani în urmă
Ce să zic... Doar să aveți grijă la portofele (se fură) eu am avut o experiență urâtă anul acesta 👎
Toni Ion
Toni Ion2 ani în urmă
Dezorganizare totală. Am stat la coada la mancare 45 de minute să comand, apoi am așteptat 3 ore să primesc comanda. Multă, bătaie de joc. Nu recomand, în trecut a fost ok de fiecare dată, între timp s-a schimbat mult și nu în bine.
Katy speranta
Katy speranta2 ani în urmă
Apa este destul de curată ,îmi place că au parcarea fix lângă accesul la piscină. Cu siguranță ar fi primit 5 * însă prețurile sunt cam piperate .
Cristi Vasilache
Cristi Vasilache4 ani în urmă
Pretul de intrare de 40 lei /persoana este exagerat, comparativ cu ceea ce are de oferit locatia. Preturile din meniu sunt acceptabile, o pizza costa intre 18 si 25 de lei, o cafea 6 lei. Apa este curata, bazinele curatate, dar sezlongurile sunt vechi. Avand in vedere amplasarea piscinei la o distanta mai mare de 5 km de oras, locatia nefiind una nici macar de lux, mai degraba semanand cu un strandulet, cred ca un pret de 15-20 de lei / persoana ar fi corect. Personal, cunosc locatii cu mult peste Perla, care practica preturi mai mici. O vara frumoasa!
Brujban Valentin
Brujban Valentin2 ani în urmă
EDIT: Sambata este 40 lei, iar duminica 50 lei.... Pe acelasi motiv: "s-au facut modernizari"... Aceleasi sezlonguri vechi din lemn, umblere deplorabile, fundul piscinei pe margine nu este curatat. Absolut nimic schimbat... Daca "modernizarile" au fost facute la pensiune sau restaurant nu ma incanta cu nimic sa platest cu 100-150% mai mult pentru aceeasi piscina jalnica.

Pretul pt vara lui 2020 este de 40 lei de adult, comparativ cu 20 lei din anul 2019. Motivul scumpirii fiind ca au mai amenajat cate ceva si ca au schimbat lucruri pe acolo. Dar nimic nu este schimbat sau modernizat.
Ramona Aydin
Ramona Aydin2 ani în urmă
Are bazin și pentru copii și bazin pentru adulți cu adâncimea maximă de 150cm,grup sanitar curat,vestiare,apa intreținută,atmosferă plăcută,zonă de servit masa...parcare spațioasă..zonă liniștită..persajul din jur frumos..
Locații recomandate