/Prahova/Hotel

Hotel Internațional

Strada Avram Iancu 1, Sinaia 106100, România

Hotel Internațional
Hotel
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8GVW+WP Sinaia, România
+40 344 403 836
internationalsinaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
C P
C P2 ani în urmă
Condițiile de cazare, de hrănire și amabilitatea personalului au fost de nota 10.
Mai aveți de lucrat cu parveniții care sunt cazați la dvs și care se aruncă in piscinele de la spa (când acest lucru este interzis in fapt), sau care merg la micul dejun in papuci de casa…care este un gest absolut grobian! Astea fiind doar câteva exemple.
Nu este igienic!!!
Va rog sa atrageți atenția persoanelor fără manieră care va deranjează ceilalți clienți!
Înțeleg ca nu puteți da test de inteligenta la intrarea in hotel…dar nici așa!
Nu este posibil sa permiteți acestor nesimțiți și nesimțite sa se comporte ca pe stadion, dar și acolo sunt reguli totuși!
Arimia Silviu
Arimia Silviu2 ani în urmă
Am stat de vineri pana duminica. Foarte curat, parcare la liber, internet wifi bun, personal amabil peste tot, am servit micul dejun inclus in pret si cina "a la carte" la cele doua restaurante ale hotelului, am fost la SPA, piscina, am facut masaj. Dimineata ne-am baut cafeaua in balconul camerei unde am avut noroc de o priveliste superba a Văii Prahovei. Am vizitat castelul Peles, ne-am plimbat prin parcul orasului unde am baut un vin fiert si am mancat ciocolata de casa. Distractia asta ne-a costat pentru doua persoane 2000 de lei. Mie unul mi se pare scump dar calitatea costa, de aceea venim o data pe an in special in extrasezon sa nu fie aglomerat ca sa ne răsfațăm.
My passions of life
My passions of life2 ani în urmă
Merita de fapt 4,5 stele( din cauza pretului putin cam mare pentru ceea ce ofera) si anume: camerele sunt cam mici iar chiuveta de la baie are un sistem prost gandit care se infunda(sau are o scurgere foarte lenta). In rest personalul este foarte amabil si promt, locul este curat, cald in camere, micul dejun este delicios mai ales cafeaua(face toti banii) piscina si zona spa este foarte buna iar amplasarea este super ok. Iar privelistea spre oras este beton.
Crina Nicoleta
Crina Nicoleta2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! Noi an câștigat, în urma unui concurs, un sejur de 3 zile și 2 nopți la acest hotel. Țin sa precizez, ca ne gândeam, ca nu vom avea toate serviciile incluse în preț, ci doar cazarea efectiva (având în vedere ca a fost vorba de un concurs la care nu am achitat nimic). În urma câștigării, am rămas extrem de mulțumită și surprinsa, de faptul ca am avut toate serviciile incluse (mic de jun, serviciile SPA) lucru care ma bucurat enorm și m-a surprins intr-un mod foarte plăcut! Am fost și cu un puiut după noi, un cățeluș, pentru care am observat atenția hotelului acordata acestui aspect (am găsit în camera, castronel pentru mancare/apa) lucru pe care nu l-am mai întâlnit la alte spatii de cazare. Mulțumim pentru cele mai minunate 3 zile!
P.S. vorbesc din proprie experienta și da, este de mers pentru câteva zile de relaxare!
Dan Butiu
Dan Butiu2 ani în urmă
Dacă la început am fost chiar impresionat de gestul lor pentru ziua mea ( vezi foto), totul s-a năruit pe parcurs.
Oamenii lor nu știu să vorbească cu clienții. Într-o situație similară într-un hotel din afara țării se luau măsuri. Aici nici măcar scuze nu si-au cerut, iar șefa de la recepție e degeaba șefă acolo.
Customer Service-ul a lăsat de dorit.
Dacă până acum abia așteptam să revin la Hotel Internațional, acum nu mai vreau să aud de ei.

PS- am înapoiat sticla de vin si bomboanele, cât și felicitarea.
Hat Trick (Barry Tone)
Hat Trick (Barry Tone)2 ani în urmă
Decent. Preț piperat. Camera Ok. Mic dejun bufet normal. Cina la restaurantul Tirol destul de scumpă. ( a doua seara am preferat să mâncam la un restaurant în Sinaia) , Sauna aglomerată. Apa rece jacuzzi. La check-out se percepe o taxa. Per total 3-4/5 . Se poate și mai bine.
Pinzaru cristina
Pinzaru cristina2 ani în urmă
Micul dejun unul și același în toată ziua, restaurantul Italian: atitudinea chelnerului nota zero, deși preturile sunt foarte ridicate per calitate! Mare atenție la preț masaj!!!!! Ne-au cerut 400 roni pe masaj 2 persoane! Nu am primit bon pentru acest serviciu!
Cristian Veciorec
Cristian Veciorec2 ani în urmă
Curățenia și amabilitatea personalului, micul dejun a bogat și gustos fac șederea plăcută. Prețul cazarii este cam piperat la fel și la restaurantele din incinta Hotelului. Overall 4*.
Locații recomandate