/Prahova/Hotel

Cabana Schiori

Strada Cota 1400 7, Sinaia 106100, România

Cabana Schiori
Hotel
4.3
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G5J+CQ Sinaia, România
+40 244 313 655
cabana-schiori.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–1
Sâmbătă: 10–1
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Bogdan Marinescu
Bogdan Marinescu2 ani în urmă
Locatia de vis, la marginea padurii, cabana superba, la iesirea din parcarea telegondolei, seara cu program artistic. Servire rapida, mancare buna, servita ingrijit, personalul prietenos si zambitor gata sa te ajute cu orice informatii. Plus traditia din spate, mananc aici de aproape 50 ani.
Emil Frangu
Emil Frangu2 ani în urmă
Servicii de 2 stele
Mancare de 3 stele
Si preturi de 5 stele
27 de lei 300 de ml de ciorba de burta, la care mai adaugi 3 lei un ardei, 5 lei smantana, si 10 lei doua chifle..
Bine ca nu ne au pus sa platim si sarea!
Adrian Alexandru
Adrian Alexandru2 ani în urmă
Am plecat ultima oara cu un gust amar. Personalul lasă de dorit, chelnerul de cum am intrat, pe un ton urat ne-a spus sa punem masca pe fata în condițiile în care aveam 2 metrii până la masa, desigur după ce am pus masca și ne am așezat la masă, persoanele care intrau nu aveau masca și nimeni nu le-a mai spus nimic.
Înafara de ciorba care este buna și le acord o stea, altfel meritau 0 stele, cartofii sunt la punga sub orice critica, iar șnițelul de pui a fost plin de ulei.
In concluzie puteți să vă duceți pentru o ciorba și o băutură, dar cam atât.
Aveți grija la frustrații care va servesc.
Gigica Frone
Gigica Frone2 ani în urmă
A fost odată... Prețuri exagerat de mari oameni buni. Doar ciorba de burtă 27 RON fara smântână sau altceva... O friptură de porc domestic nu mistreț.. Ce sa mai. Au luat-o razna. Doar ciorba a fost ok la gust
Anca Cristina
Anca Cristina2 ani în urmă
Mâncarea in regula dar preturile foarte mari, nejustificate. Doua șnițele, o salata, o apa(mica adică un pahar) o limonada si un papanaș modesta cifra de 198 ron. Personalul foarte ok.
Marica Razvan
Marica Razvan2 ani în urmă
Personal profesionist, servirea excelenta, un restaurant foarte bun din toate punctele de vedere.
Am fost azi și am fost servit de domul Crinu, foarte amabil, iar la recomandarea dansului am servit niște coaste cu sos barbeque și niște super papanași!
Recomand oricui trece prin Sinaia sa ia o masa la Schiori!
Eduard Marian
Eduard Marian2 ani în urmă
La fiecare vizită, mâncarea a fost multă și foarte gustoasă! Personalul foarte atent și prompt. Pe noi, astăzi ne-a servit doamna Sanda, un angajat de nota 10. Pe bucatari nu i-am cunoscut, dar după gustul mâncărurilor, le dau și lor nota 10. Voi reveni în această superba locație, de fiecare dată când ajung în Sinaia.
Luiza Tanase
Luiza Tanase2 ani în urmă
Din păcate dezamăgitoare experiența de la acest restaurant. Mâncarea de proastă calitate, fără gust (ceafă, cartofi prăjiți, tochitura), ciorba foarte sărată făcută cu cub knor; în bulz era un ou prăjit de câteva ore. Servirea foarte ok, și curat atât în restaurant cât și la baie.
Locații recomandate