/Prahova/Hotel

Cazare Ploiesti - Pensiunea La Cazemata

Strada Mica Roma, nr. 1089A, 107110, România

Cazare Ploiesti - Pensiunea La Cazemata
Hotel
4.1
155 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X3C9+X4 Bucov, România
+40 724 791 023
lacazemata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cat Elef
Cat Elef4 ani în urmă
Am fost cazați cel mai des la parter. E confortabil. Paturi mari, mocheta bună și menținută foarte curată, acoperă orice centimetru de podea. Baia are toate dotările necesare și e frumoasă. Cu aerisire. Căldură este dacă e nevoie. Personal politicos. E foarte bine pt un călător.
Mihai Mihai
Mihai Mihai4 ani în urmă
Curățenie, mîncare ca la mama, proaspătă și gustoasă:se gătește in fiecare zi; carne, oua, legume, murături, toate din gospodarii și din cămara proprie.
Proprietarii: doi tineri inimoși, familiști, preocupați permanent de bunul mers al lucrurilor; extrem de civilizați, îndatoritori și amabili.
Nu mă cazez in alta parte decit dacă e plin-plin: cu un telefon înainte s-au rezolvat in 99,99% din situații..și sunt vreo 7-8?ani de cînd ne cunoaștem.
6 din 5, daca ar fi posibil!!!
Suciu claudia
Suciu claudia4 ani în urmă
Jeguri de oameni.
Dupa ce iti promit cazarea, te gasesti noaptea pe strada.
Am facut rezervare, dar cand am ajuns ni s-a spus ca nu au camere libere. I-am sunat, dar si-au batut joc de noi.
Silvia Marinache
Silvia Marinache4 ani în urmă
Nu recomand. Am vorbit pentru rezervarea pensiunii pentru revelion, insa cand am sunat sa mergem sa dam avansul ni s-a spus ca a fost data altui grup. Lipsa de seriozitate din partea patronului
Razvan Busuioc
Razvan Busuioc4 ani în urmă
Nota 10 pe toate planurile. Am făcut revelionul anul trecut cu un grup de prieteni si totul a fost super! Am avut tot ce am avut nevoie pentru un revelion de neuitat. Personalul foarte amabil si implicat!
Marilena Simona
Marilena Simona5 ani în urmă
Foarte multumiti de cum am fost primiti. Camere spatioase, bine incalzite si decorate cu bun gust. Amabilitate si seriozitate din partea celor care conduc aceasta pensiune, am fost placut surprinsi de cate ni s au pus la dispozitie. Am inchiriat intreaga pensiune pentru ca eram un grup mare. Recomand si daca voi mai organiza o petrecere in familie vom repeta locatia. Va multumim pentru acest comportament amabil, cam greu de gasit in Romania din pacate.
Marilena An
Marilena An5 ani în urmă
Am fost un grup mare pentru o aniversare in familie. Am fost foarte incantati de primirea facuta de catre oamenii amabili care o administreaza. Ne am simtit cu adevarat tratati bine si am avut o sarbatoare pe cinste. Foarte atenti sa nu ne lipseasca ceva, amabili si corecti. Camerele sunt curate si decorate cu gust. Totul a functionat asa cum ne am dorit. Vom mai reveni cu siguranta. Recomand.
Violeta Andrei Stoicescu
Violeta Andrei Stoicescu5 ani în urmă
Oameni deosebit de primitori si amabili, am fost acolo pentru doua nopti. Casa este curata, calduroasa pe timp de iarna si dotata cu toate utilitatile. Foarte aproape de Zoo si de Parcul Bucov, o zona placuta si linistita. Cu siguranta vom reveni daca vom avea ocazia! Ne-am simtit ca acasa!
Locații recomandate