/Prahova/Hotel

Bistro 29

Strada Golești 29, Ploiești 100032, România

Bistro 29
Hotel
3.9
581 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2PG+5M Ploiești, România
+40 722 290 569
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan Manoliu
Dan Manoliu2 ani în urmă
In loc unde te simți că acasă, cu oameni sufletiști, de clasă!
Felicitări pentru deschidere😍
Sper să dureze încă un mileniu, măcar atâta timp cât suntem încă pe planeta asta..🤩👍
Razvan grosu
Razvan grosu2 ani în urmă
Nu recomand! Desi am comandat fresh de portocale am primit un suc ( probabil timbark) iar limonada era facuta cu sare de lamaie. Nici mancarea nu a fost buna. Pastele carbonara au fost gretoase si uleioase, iar pizza era congelata si bagata in cuptor ( oricum a ajuns rece la masa si era cartonata).
Per ansamblu calitatea a lasat foarte mult de dorit
Carmina Cremeneanu
Carmina Cremeneanu4 ani în urmă
Am facut proasta alegere sa ii serbam majoratul fetei la bistro.esec total...am plecat foarte dezamagiti si inselati.nimic nu a fost cum ne intelesesem cu patronul....meniul foarte sarac,la tort in loc de un ospatar imbracat elegant si cu o tava cu pahare pt sampanie,a aparut unul in tricou care tinea cutia de carton la subtioara si impartea paharele invitatiilor.culmea a fost ca in ciuda faptului ca eram doar 24 de pers,nu au avut lingurite decat pt jumatate,restul...linguri de ciorba🤔🤔.la toaleta...hartia si sapunul lipseau.....servirea jalnica...iar la urma cand am mers sa achitam,cu gandul sa spunem nemultumirea noastra....am dat de un domn in stare de ebrietate,care isi astepta banii si sustinea ca totul a fost perfect....nu recomand nimanui...
Amelia Lungu
Amelia Lungu2 ani în urmă
Ati spus ca ne faceti cinste ca ne ati dat afara (4 feb 2022 )
Mihai Butnaru
Mihai Butnaru2 ani în urmă
Confort. Servire rapidă. Mulțumesc! Revin.
George Trandafirescu (Trandafir)
George Trandafirescu (Trandafir)2 ani în urmă
Personal de 2 lei, sta și mănâncă semințe la intrare în "restaurant", vrei sa te oprești sa bei o apă cât timp trebuie sa aștepți pe cineva, nu accepta bani mari, ceri meniul noh te gândești sa iei ceva mai scump și nu vine sa te mai servească, mănâncă sentințe în continuare... Cred că e una dintre cele mai mai proaste locații din Ploiești, nu recomand!
George banita
George banita2 ani în urmă
Prima si ultima oara.
Anna Maria
Anna Maria2 ani în urmă
De câte ori am fost la bistro nu am primit bonul fiscal . Mâncarea durează prea mult , am asteptat o pizza aproximativ 25 de minute .
Locații recomandate