/Prahova/Hotel

Casa Mina

Strada Eroul Stănică, Bușteni 105500, România

Casa Mina
Hotel
4.2
136 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG7M+7F Bușteni, România
+40 786 153 397
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena L.
Elena L.2 ani în urmă
eu nici nu am apucat sa ajung acolo, bine ca am telefonat inainte sa fac rezervarea pe Booking. Doamna nu este deloc prietenoasa, mi-a zis ca pentru o noapte nici nu deschide casa ( in conditiile in care am fi inchiriat toata casa, nu daor o camera), iar cand i am sugerat foarte frumos sa schimbe pe booking cu sejur minim 2 nopti ca sa nu mai induca clientii in eroare, mi-a zis ca este casa ei si nu o intereseaza. am facut o alegere inspirata ca nu am rezervat direct, cu asa gazda n-as sta nici gratis.
Florin mihaila
Florin mihaila2 ani în urmă
Negativ,pensiune împărțită cu mai multe familii venite împreună.De evitat pe viitor.Teapa
Mario M
Mario M4 ani în urmă
Curatenie, profesionalism, dispune de multe dotari insa cablul tv lasa de dorit plus ca tv-ul este mic in raport cu distanta la care este amplasat fata de pat. Din 25 canale functionau corect doar vreo 4 max 5 si alea nu tot timpul. In rest doar frumos despre locatie. App. Cei interesati sa inchirieze la aceasta locatie trebuie sa ia in considerare faptul ca daca doresc sa faca gratar trebuie sa isi procure ei lemne, carbuni, etc etc inclusiv ce doresc sa ,,arunce" pe gratar.
Mihai Albu
Mihai Albu4 ani în urmă
Am fost in tranzit cu sotia si copilul, si m-am cazat pentru o noapte chiar in minivacanta de Rusalii. Locatia e numai buna pentru odihna mai ales ca in imediata apropiere gasesti restaurantele, supermarkete, etc, dar totodata e si ferita de zgomot.
Mai greu e cu parcarea.
P.S.: nici la hotel de 4 stele nu am gasit asa curat ca aici...
Alexandru Grigorescu
Alexandru Grigorescu5 ani în urmă
Locatia este foarte aproape de strada principala, dar totusi ferita de zgomotul produs de trafic. Dispune si de locuri de parcare. Camera a fost curata, ingrijita. Baia de la camera queen este cam mica si incomoda, dar doar acest tip de camera era disponibil.
Ce mi s-a parut interesant ca pe fereastra se vedea castelul Cantacuzino.
Neblea ionut catalin
Neblea ionut catalin2 ani în urmă
Platesti ca sa fi tratat ca la puscarie ! Nu recomand
Dorin salcudean
Dorin salcudean2 ani în urmă
Nu vă cazați, este cea mai dezastruoasă alegere !
Am rezervat pe Boocking și am plătit o cameră triplă și am primit dublă, mai mică.
Am fost păcăliți și mințiți de angajata de la recepție, spunând că a scos canapeaua din cameră și așa că am acceptat camera 4.
După aceea la recepție ni s-a plâns că este singura angajată, că îi este greu dar se bucură că are un loc de muncă. Ne-am dat seama de strategie pentru că nu avea să ne dea rest de la recepție și în același timp ne gândeam cum a scos singură canapeaua din cameră ?
Am primit o baie în care nu începeam să ne spălăm. La chiuvetă nu îți încăpeau mâinile sub robinet să te speli . Cada de baie era pe colț, dar fiind la mansardă peretele era inclinat și nu puteam să intrăm în cadă să ne spălăm.
Nebunia nu se sfârșește aici.
Televizorul era de fapt un monitor de calculator, cred, cu diagonala de 40 cm, NU INCI !!! Vedeți bine, care mergea cu pureci și cu dungi , ca pe vremea lui Ceaușescu, astfel că putea fi folosit doar pe post de radio.

Doamna smecheră și mincinoasă a plecat acasă pe la ora 18,00, așa că nu am avut cui să ne adresăm să ne ajute cu vreo problemă.
Laurentiu Cosmin (Laur)
Laurentiu Cosmin (Laur)2 ani în urmă
Super, personal amiabil, curățenie, locație foarte buna, priveliște frumoasă. Ar merita o investite în tâmplărie (geamuri, uși), dar e frumoasa și așa. Merita
Locații recomandate