/Prahova/Hotel

Pârâul Rece

Bulevardul Libertății 155, Bușteni 105500, România

Pârâul Rece
Hotel
4.2
377 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG9R+QC Bușteni, România
+40 726 590 435
paraulrece-busteni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius Rusu
Marius Rusu2 ani în urmă
Foarte curat, personal foarte amabil, poziție foarte bună, preturi decente.
Ciprian DINU
Ciprian DINU2 ani în urmă
Construcția este executată în anii comunismului, acum renovată și dotată modern.
Asimplenobody
Asimplenobody2 ani în urmă
Mâncarea bună, insă cam chibzuiți la porții, nu primești cantitățile specificate în meniu. Prețuri destul de piperate. La prețurile pe care le au, parcă ai și pretenția să se respecte ce este în meniu. Multe produse din meniu nu sunt disponibile. Limonada a venit caldă, fără pic de gheață, deși nu am specificat să nu mi-o aducă rece. De ospătari... ce să zic? Nici nu știi dacă cel care te servește este ospătar, recepționer sau cameristă. Șanse mici să mai revin, din cauza nerespectării porțiilor.
Diana
Diana2 ani în urmă
În urmă cu câteva zile, am luat prânzul în această locație și a fost totul ok, exceptând porțiile mici în comparație cu prețul lor. Am revenit după două zile pentru a lua la pachet niște mâncare, am cerut două preparate și ni s-a spus că momentan nu sunt disponibile, ok, am înțeles, am ales o porție de paste (cu carne, ciuperci și brânză… bineînțeles că au venit doar cu ciuperci și brânză, fără pic de carne) și o porție de crispy cu cartofi (mai mulți cartofi decât crispy, am făcut comparație cu ce am comandat cu câteva zile înainte și se vedea diferența). Papanașii sunt buni. Poate au avut o zi grea, poate erau obosiți, dar atunci când plătești o sumă (care nu e așa mică) pentru mâncare te aștepți să fie măcar totul ok și să merite banii.🙂
Bei Marian2506
Bei Marian25062 ani în urmă
Mâncare reincalzita, personalul mincinos, totul a fost de o calitate sub medie. Nu recomand. Candva se mânca bine. Acum e ruina totala
Maria - Magdalena Crisan
Maria - Magdalena Crisan2 ani în urmă
O locație foarte frumoasa cu un peisaj de vis. Mi-a plăcut în mod special personalul amabil dispus să ofere asistență ori de câte ori a fost nevoie, mâncarea bună ( mai ales papanașii), curățenie impecabila. Cu siguranță vom reveni!
Geo Udrea
Geo Udrea2 ani în urmă
Totul a fost la superlativ: locatia la 5 minute de mers pe jos de gara, camera curata si renovata recent, personalul foarte amabil, mâncarea delicioasa. Cu siguranță vom reveni.
Ioana Maria Chiriac
Ioana Maria Chiriac2 ani în urmă
Ne simțim bine de fiecare data când venim. Camerele sunt curate și călduroase, personalul prietenos, iar la restaurant mâncarea e foarte gustoasa. Recomand tigaia picanta!
Locații recomandate