/Prahova/Hotel

Hotel Roberto Slanic Prahova

Strada 23 August, Slănic 106200, România

Hotel Roberto Slanic Prahova
Hotel
4.3
881 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WJP+RR Slănic, România
+40 787 764 952
hotel-roberto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Simona Vatră
Simona Vatră2 ani în urmă
Un hotel de 4 stele nu de 3. Foarte curat, bine amplasat, iar personalul asa cum ti l-ai dorit: foarte amabil si cu zambetul pe buze.
Despre Restaurantul hotelului: o mancare foarte gustoasa, cu aspect si miros, ca la mama acasa. Preturile mult mai mici ca in Bucuresti. Am mancat o ciorba de perisoare super buna, cu un miros dememtial. Ce sa mai spun de carnea afumata din diferite si acum ii simt gustul si mirosul super.
Le doresc multi turisti si sper sa ma intorc. O voi face cu mare placerr
Simona Neagu
Simona Neagu2 ani în urmă
Camera mare,spațioasă,curățenie,căldură,servirea rapidă la restaurantul hotelului,mâncare bună,personalul amabil.Doar cuvinte de laudă 🤗
Oltean Alexandru
Oltean Alexandru2 ani în urmă
Am fost cu copiii sa vizitam salina. Am stat o noapte intr-o camera cu pat dublu si o canapea extensibila. Curat, cald, balcon.
La restaurantul hotelului, mancare buna, meniu variat si portii mari.
Se merita!
Nicolae Nitu
Nicolae Nitu2 ani în urmă
Ștefan Zaharescu și Roxana Udrea cred că sunt acționari la Roberto... Mâncarea a fost bună dar servirea execrabila. Aștept de 20 de minute să îmi aducă nota după ce am așteptat altă jumătate de oră ca să îmi ia comanda. Deci servire de doi lei
Aannca Anca
Aannca Anca2 ani în urmă
Hotel elegant cu camere mari. Am avut ocazia sa stau in camera numita Studio. Eleganta, mare, ideala pentru 3 persoane, are un pat matrimonial și o canapea extensibila,baia foarte mare cu cabina de dus,( un singur defect are camera WC este montat prea înalt și incomod), camera curata și personal amabil. Am avut micul dejun inclus foarte încărcat.Am luat masa in restaurant la preturi accesibile. Este chiar de 5 stele. Felicitări 👏
Cristina Tudor
Cristina Tudor2 ani în urmă
Am stat la acest hotel o noapte. Angajatii care lucrează aici sunt ospitalieri și mâncarea a fost buna. Singurul dezavantaj a fost că nu a mers liftul pe durata șederii noastre iar în camera nu am avut deloc o vedere buna. Camera este foarte curata și frumos decorata. Recomand!
Mircea Stoica
Mircea Stoica2 ani în urmă
Hotelul a evoluat în ultimii ani. Aripa nouă are camere cochete și generoase că spatiu. Cu personalul mai este de lucrat.
Mirela Tanase
Mirela Tanase2 ani în urmă
Foarte frumos. Mâncare bună! Oameni primitori
Locații recomandate