/Prahova/Hotel

Enigma

Strada Primăverii, Plopeni, România

Enigma
Hotel
4.1
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2XW3+JF Plopeni, România
+40 720 595 312
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Georgiana Scarlat
Georgiana Scarlat2 ani în urmă
Dezamăgitor. Nu merită nici măcar steluța acordată. Nu recomand!
D A
D A4 ani în urmă
Restaurant ptr orice tip de eveniment(nunta, botez, aniversari, evenimente gen Revelion, 8 martie). Interior frumos, personal calificat și mâncare bună. Vara, ai acces la terasa și piscina, poți petrece ore bune de relaxare alături de familie și prieteni. Super locație! Merita!
Liviu dumitru
Liviu dumitru5 ani în urmă
O locatie extinsa privilegiat ,care nu-si respecta cetatenii, comunitatea in mijocul careia functioneaza , vara piscina atrage pescarusii, care prin tipetele lor deranjeaza , prin gainatul lor murdaresc parbrizele masinilor din zona.Iarna functioneaza cu o centrala pe lemne si carbune.Ciudata algerea stiind anumite inconveniente de mediu, financiare, probabil patronul are surse de lemn si carbune ieftin si de proasta calitate , se simte in aer mirosul de locomotiva cu aburi , mirosul patrunde in locuinte,functionarea in aceste conditii arata un cinism cras .Privesc la alte recenzii si vad discutii nu tocmai magulitoare la adresa restaurantului ,preparatelor servite la diferite evenimente.Este clar , administrarea restaurantului -hotel Enigma este deficitara si de rea credinta.
Preda Andrei
Preda Andrei5 ani în urmă
Un local in care cu siguranță nu voi mai intra cat traiesc,am facut nunta(un eveniment foarte important din viata mea) la acest local si mi s-a servit la masa o friptura ce mirosea îngrozitor,cu toate astea patronii nu au recunoscut nimic si am fost obligat să plătesc carnea lor stricată pe lângă faptul că mi-au stricat evenimentul!
Luiza Diaconu
Luiza Diaconu5 ani în urmă
Cu ce drept serviti carne stricata invitatilor, fara ca macar sa aveti bunul simt sa recunoasteti ca a fost o greseala din partea voastra si sa va cereti scuze?Ati fi avut parte de toata aprecierea noastra daca ati fi facut acest lucru, dar se pare ca nasul dvs.e la un nivel mult prea ridicat ca sa va coborati la nivelul celor care au platit inclusiv carnea stricata care a fost aruncata, nu consumata!Am avut toata increderea ca o sa avem parte de cele mai bune servicii, dar aparentele inseala!Din proprie experienta, de evitat acest restaurant-Enigma!Ne cerem scuze, in numele dvs, invitatilor nostri, pentru acest incident!
DjDANpoli
DjDANpoli5 ani în urmă
La prima vedere,...DEZASTRU.
Mizerie inca de la intrare iar in sala de mese am fost intampinati de doi caini care se plimbau liberi prin sala.Ospatarita era inbracata in training sport.
Nu am servit nimic.
Pacat ca nu am facut fotografii
Christian Dumitrescu
Christian Dumitrescu5 ani în urmă
O locație frumoasa dotată cu motel, piscină, terasa , restaurant ...personal amabil si mâncare proaspătă!
RECOMAND CU INCREDERE !
Alex Popescu
Alex Popescu6 ani în urmă
Sala mare are o acustica foarte slaba. Pentru evenimente nu recomand. La exterior insa e foarte ok, are piscina si zona pentru copii, terasa mare, perfect pentru un weekend. Cu exceptia ca exact pe langa gard este calea ferata, insa nu sunt multe trenuri.

Bun pt. un weekend cu prietenii.
Locații recomandate