/Prahova/Hotel

Hotel Boutique Belvedere

str. Opler nr. F.N., Sinaia 106100, România

Hotel Boutique Belvedere
Hotel
4.8
277 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G5X+JP Sinaia, România
+40 344 100 814
hotelbelvederesinaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florescu madalin
Florescu madalin2 ani în urmă
O impresie foarte buna ca aspect general mi a lasat acest hotel,pe care il recomand cu mici exceptii pe care le voi puncta mai jos.
Mancarea in general buna la micul dejun si variaza zilnic.
Pentru pranz si cina nu prea ai variante accesibile,iar personal eu am primit mancarea reincalzita la cina.
Locatia este retrasa si linistita dar destul de indepartata de zona centrala,drpinzi intro oarecare masura de masina daca doresti sa pleci la partie,etc.
Pana la partie de exenplu la cota 1000 Sinaia fata de locatia ta parcurgi 5km cu masina personala,dar nu exista partie amenajata pentru sanie.
In schimb la 18 km la partia cazacu din Azuga ,gasesti o partie amenajata pentru sanie dar gasesti destul de greu loc de parcare,taxa de intrare 20 lei.
Sfat:in statiunile noastre de pe Valea Prahovei sa ai intotdrauna bacnote mici,in aceasta statiuni rar gasesti sa iti schimbe cineva banii sau sa aibe rest la bacnote mari.
Teo Sutescu
Teo Sutescu2 ani în urmă
Totul impecabil! Suita Romantic în care am stat noi trei nopți a fost dotata cu tot ce era necesar. Curățenie impecabila, patul mare și confortabil, vederea superba către munți, mâncarea la restaurantul hotelului delicioasa, micul dejun foarte bun și variat. Spa-ul intim. Personalul mereu amabil și la dispoziția noastră. Parcarea ok. Masajul absolut fantastic. D-na Crăciun atenta la fiecare detaliu. Vom reveni cu siguranță!
Raluca O.
Raluca O.2 ani în urmă
Nota 10+ pentru locație, curățenie, personal, mâncare și spa.
Catalin Tocaru
Catalin Tocaru2 ani în urmă
Personalul foarte atent cu clienții, locația din punctul meu de vedere este de vis, curățenie,un loc foarte liniștit, mâncarea bună, exact de ce ai nevoie pentru un concediu reușit și linistit.
Ionut Topa
Ionut Topa2 ani în urmă
Un hotel cum as sugera si celorlați întreprinzători sa ia aminte. Totul la superlativ. Patroni f atenți și amabili. Staff-ul pregătit de nota 10 ca la marile hoteluri de cinci stele din lume. Mâncarea desăvârșită, excepțională. Tot ce am mâncat a fost perfect, fie ca au fost spaghete carbonara, piept de curcan cu păstăi trase la tigaie cu unt, salate Cezar. Totul perfect. Am mai mâncat și la alte terase de lux în Sinaia dar tot aici a fost mai bine. Cazarea f bună, apartament de lux cu tot ce trebuie. Baia moderna cu produse de bună calitate. Minifrigider cu preturi super (aici admir ideea patronului ca nu din asta se scot banii). Terase f mari la camere, cele mai mari pe care le-am avut la noi în ultimii ani. Micul dejun nu bogat ci f bogat și de o calitate de apreciat. Locuri de parcare suficiente. Bineînțeles că prețul este mai mare decât în alte locații dar ai și 2 dormitoare, balcoane extra large, mic dejun de lux, servicii de lux. Dar decât 7 nopți într-o camera mica și cu griji,
noi preferam 4 nopți la lux și relax. Aprecieri tuturor. Va mulțumim și de acum încolo cu orice ocazie venim în zona vom rezerva aici.
Marius Dilirici
Marius Dilirici2 ani în urmă
Este probabil cea mai bună locație din Sinaia pentru familii cu copii. Spațiu de cazare generos, curățenie, mobilier nou, un restaurant foarte bun, personal foarte amabil. În ultimii 3 ani am fost doar aici în Sinaia, recomand cu căldură.
Jugureanu Magda
Jugureanu Magda2 ani în urmă
Absolut totul a fost la superlativ! Camera, serviciile, gazda! Chiar dacă este puțin mai departe de centru , se merita! Zona Spa este mai ofertantă decât pozele de pe site.
Am beneficiat chiar și de o surpriza “ culinara” trimisa copiilor in camera. In plus , au ținut cont de faptul ca unul dintre copii este vegetarian și micul dejun a fost ofertant.
Felicitari! Recomand!
Ingrid Pending
Ingrid Pending2 ani în urmă
Spațios, curat, dotat, mâncare suuuper bună
Locații recomandate