/Prahova/Hotel

Hotel Silva

Strada Telecabinei 54a, Bușteni 105500, România

Hotel Silva
Hotel
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG5G+JC Bușteni, România
+40 244 321 412
hotelsilva.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cezar Stroe
Cezar Stroe2 ani în urmă
Pe data de 20 ianuarie 2022 am fost sa iau masa impreuna cu sotia la restaurantul hotelului. Din pacate desi era ocupate doar o singura masa nu am avut parte de o seara placuta si linistita. Ospatarul dupa ce a luat comanda era de negasit. In loc sa stea in salonul restaurantului statea in bucatarie. Aceasta fiind foarte departe. Apoi cand i-am atras atentia ca persoanele de la masa ocupata deranjeaza prin faptul ca ascultau pe telefon cu sonorul la maxim , a ridicat din umeri si nuba luat nicio masura. Din pacate, personalul restaurantului nu doreste sa lezeze in vreun fel clientii care deranjeaza in detrimentul celor care au un comportament normal, bazat pe respectul celor din jur. Inacceptabil este ca ospatarul a uitat pana la bucatarie comanda, asa ca sotia mea a trebuit sa astepte o ora sa ii fie adusa o friptura. Abia cand a vazut ca ne-a deranjat atitudinea ospatarul a ramas in salonul de luat masa. In rest cu privire lanpreparate, pizza exagerat de sarata. Friptura nimic deosebit. Mare pacat de locatie, cred ca una dintre cele mai bune amplasari de pe Valea Prahovei, la fel si de investitia proprietarului. Cu o astfel de atitudine e normal sa ai 2 mese ocupate in restaurant. Poate proprietarul sau directorul hotelului citesc aceasta recenzie si iau masirile ce se impun. Inca odata mare pacat.
Carmen Vochescu
Carmen Vochescu2 ani în urmă
Hotelul este superb amplasat, vederea de la balcoane asupra muntilor e minunată. Camerele sunt confortabile, calduroase iarna, bine întreținute si curate. Cameristele intra zilnic si fac curatenie.
Restaurantul lasa mult de dorit insa. Personalul e amabil, dar nepregătit, neindemanatic, micul dejun e saracacios, fara nici o variatie timp de 7 zile. In dimineata de 1 ianuarie a fost si mai slab decat de obicei. Recomand hotelul, nu si restaurantul.
Radu Nicola
Radu Nicola2 ani în urmă
Am fost cazati un weekend aici in noiembrie 2021
Mancarea a fost ok, personalul amabil, nimic de reprosat. Mobilierul in camere invechit si nu ar fi fost o problema asta. Nemultumirea vine de la curatenia superficiala in camera, lenjeria de pat cu mici pete. Am avut camera in spate, cu vedere frumoasa catre munte, foarte placut chiar si noaptea, Crucea de pe Caraiman, placut luminata. Poze facute din balconul camerei.
Elena Elena
Elena Elena2 ani în urmă
Curățenie, personal prietenos amabil .Am mai fost vom mai venii. De exemplu în acest moment suntem la restaurantul hotelului Silva , am comandat și așteptăm mâncarea.
Tony Schuller
Tony Schuller2 ani în urmă
Un hotel bun! Micul dejun e mare ! Mai rar întâlnești așa ceva , adică excelent ! Restaurant ok !
Mi-a plăcut !..
Claudiu Ristea
Claudiu Ristea2 ani în urmă
Personal super. Mâncare foarte buna. Camera curata si spațioasa. Căldura in camera.
Daniela P
Daniela P2 ani în urmă
Frumos, curat si micul dejun a fost ok. Recomand.
Silvia Olah
Silvia Olah2 ani în urmă
Camerele superioare foarte frumoase, pacat ca nu erau și încălzite. Pentru un hotel la munte sa ai încălzire doar cu invertor / a. c. e cam puțin în sezonul rece. Noi am prins - 9 °. În baie, în schimb, era calorifer. Mic dejun foarte bun, cafea foarte bună.
Locații recomandate