/Prahova/Hotel

Casa Galbena

Miorita St nr.1, Slănic 106200, România

Casa Galbena
Hotel
3.6
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6W8P+VW Slănic, România
+40 734 438 060
casa-galbena.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mirel Caravia
Mirel Caravia2 ani în urmă
EVITATI locatia aceasta si mai ales gazdele.
Pe scurt vila a fost inchiriata total pentru a imi petrece onomastica , 5 familii cu varste de la 11 luni pana la 72 de ani.
Totul a inceput pe la ora 22:00 cand am cerut gazdei daca se poate sa ne dea un pic mai multa caldura in camera unde dormea bebelusul de 11 luni , moment in care au luat foc si au spus ca ei nu sunt obligati sa ne dea caldura si sa plecam din vila ca altfel cheama politia.
Noi am incercat sa ii calmam dar au inceput amenintarile si au chemat politia. Politia a incercat sa ii calmeze si cred ca nu erau la prima abatere de genul, dar amenintarile au continuat si dupa plecarea politiei, atunci am aflat ca doamna are doua facultati domnul este procuror si ca ne da in judecata ca nu am parasit vila.
Circul a continuat si ziua urmatoare, cu amenintari si tot felul de lucruri urate.
Pot sa spun ca mi-au marcat si copilul meu de 3 ani care imi spune ca nu mai vrea la casa cu galagie.

Acesti oameni nu au nici macar o urma de omenie, bun simt...ca de ospitalitate nu pot sa vorbesc.
Sorina Palko
Sorina Palko2 ani în urmă
Ocoliti, va rog aceasta casa, este extrem de departe de ceea ce inseamna turism civilizat. Nu am intalnit nicaieri, niciodata, un comportament atat de urat fata de turisti. Noi suntem oameni educati, respectabili, cu copii si nepoti - cu care de altfel am si fost o noapte la aceasta proprietate - dar ceea ce am auzit din gura acestor gazde intrece orice inchipuire. Tipetele, jignirile, amenintarile si alte mizerii nu mai conteneau doar pentru ca de banii platiti, care nu au fost putini, am indraznit sa cerem cat se poate de civilizat, putin mai multa caldura in camera unde dormea un bebelus. Cu acesti oameni nu se poate discuta, nu au ce cauta in turism, sunt lipsiti complet de cel mai elementar bun simt - ce sa mai vorbim de ospitalitate, amabilitate, orientare fata de client - toate acestea sunt pentru dumnealor in alta limba... Au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a ne face cel mai dezagreabil sejur pe care l-am avut vreodata. Au chemat si Politia sa ne evacueze in toiul noptii - bineinteles Politia nu le-a dat dreptate, ceea ce a nascut un nou val de jigniri indreptat impotriva noastra a doua zi. Nu mergeti acolo daca vreti sa aveti liniste!
Beatrice Palko
Beatrice Palko2 ani în urmă
O experiență pe care nu o pot cataloga altfel decât groaznica. Totul a fost ok până în momentul în care am cerut seara un pic mai cald in camere (având bebeluș de 11 luni). Gazdele au început un scandal monstru, nejustificat, tot ei sunând și la poliție. Bineînțeles că poliția ne-a dat nouă dreptate, se pare că sunt "cunoscuți" in zona pentru comportamentul lor. Totul a culminat cu momentul in care gazda a intrat țipând peste noi in camera, efectiv a dat buzna, trezind bebelușului care dormea. Daca vreți să vă bucurați de un concediu plăcut, evitați aceasta cazare.
Adrian Palko
Adrian Palko2 ani în urmă
O experienta absolut oribila. Un grup de bunici, parinti si copii mici, am inchiriat o noapte. Gazdele au fost intr-adevar foarte amabile, insa in momentul in care, seara i-am rugat sa ne dea putin mai multa caldura, au inceput instant sa urle. Printre jigniri si urlete(care au durat zeci de minute), ne-au spus ca temperatura este setata conform legii si pentru ca nu ne convine, ne-au cerut sa evacuam cu totii proprietatea in miez de noapte. Le-am spus ca nu plecam decat daca returneaza banii. Au refuzat categoric, reprosandu-ne ca am adus si copii cu noi si ca am fi facut petrecere. Desi doamna ne comunicase inainte telefonic ca este in regula sa venim si cu copiii, nimic in plus de plata, iar muzica se poate asculta oricat in foisorul inchis cu termopane (‘petrecerea’ era de fapt muzica pe telefon in foisorul inchis). A chemat apoi politia pt ca noi ‘am refuzat’ sa eliberam proprietatea. Printre altele, de fata cu politia, doamna a urlat ca (citez) “daca venim cu copii mici pe la cazari, trebuie sa ne asumam ca conditiile sunt proaste”. Proprietarul mirosea a bautura si chiar a intrat urland in camera peste mama cu bebelus dormind, ca sa arate politiei ‘ca e cald’. Insa politia a constatat ca noi nu avem nicio vina si ne-a dat de inteles ca proprietarii sunt stiuti pentru astfel de comportamente. A doua zi am eliberat camerele la ora checkout-ului, insa am mai ramas putin in foisor pentru a spala vasele (de la cazare) si a lasa totul in ordine. Insa gazdele au pornit din nou scandalul. Ne-au facut in tot felul, ne-au amenintat iarasi cu politia, iar la final ne-au amenintat ca (citez): “ne vor purta prin instante toata viata pentru ce am facut”. Nu recomand nimanui.
PS. Se pare ca nu suntem singurii, se pot observa pe google maps review-urile altor turisti din urma cu ceva luni, precum si raspunsurile agresive date chiar de proprietate.
Octavian Palko
Octavian Palko2 ani în urmă
Deoarece toate raspunsurile celor doi proprietari la nemultumirile turistilor sunt „trase la indigo”, iar noua ne-au raspuns si s-au purtat la fel de obraznic, va rog sa cititi si apoi sa ocoliti aceasta pensiune daca vreti sa petreceti clipe linistite. In data 25.09.2021 fiica mea a rezervat intreaga pensiune pentru a sarbatori impreuna cu noi, fratele, socrii si o familie prietena, onomastica sotului ei. Deoarece proprietarii stiau ca-i avem cu noi si pe cei doi nepotei de 1 si 3 ani, iar la munte sfarsitul lunii septembrie este rece, inainte de a ne culca i-am rugat sa ne dea putina caldura pentru copii. Au fost foarte lezati de solicitarea noastra, aburii de alcool pe care-i expirau determinandu-i sa abordeze un vocabular josnic de mahala si sa prolifereze cuvinte jignitoare la adresa noastra, sa ne ameninte ca ne trimit in instanta, dar totodata sa ne explice cate facultati si merite au ei. Mai mult, au decis sa ne dea o lectie si sa ne dea afara din pensiune la acea ora din noapte. Daca au vazut ca nu vrem sa plecam, au chemat reprezentantii Politiei locale care au luat la cunostinta de comportamentul celor doi falsi promotori ai turismului, au intocmit un proces verbal si ne-au rugat sa nu ne stricam petrecerea. Le multumim. Comportamentul abject al proprietarului a coborat intr-atat, incat inainte de a veni Politia a reglat repede termostatul caloriferelor la o valoare mare pentru ca mai apoi sa aiba neobrazarea sa intre neanuntat (doar era la el acasa) in camera unde dormea mama si copilul ei, sa ne demonstreze ca in interior este cald.
Sa nu credeti ca a doua zi nu a continuat povestea. Dupa ce ca reusise sa strice petrecerea a 5 familii, chiar daca am eliberat camerele la ora prevazuta la check-out, fiindca dupa 15 minute ne aflam inca in foisor sa le spalam vasele, ne-a transmis ca avem copiii cu „cea mai proasta crestere” cat si alte cuvinte jignitoare pe care le-am inregistrat pentru a fi puse la dispozitie.
Grija fata de client - chiar daca localitatea se afla in zona "rosie" nu am vazut nicaieri dezinfectantul.
Daca vreti sa intrati aveti grija, la Casa Galbena pe afara-i vopsit gardul....
Doru Maxim
Doru Maxim2 ani în urmă
Ne am simțit foarte bine, camere curate, Baia dotată cu tot ce trebuie pt igienă corporală,bucătărie comună pt a servii masa,grătar în curte
Cotofana Alexandra
Cotofana Alexandra4 ani în urmă
Căldură a fost asigurata cu un calorifer electric, în camera fiind 19 grade în prima noapte. Ni s-a spus sa încercăm sa nu deschidem des ușa pentru ca vom "muri de frig" și ca "normativele prevăd asigurarea unei temperaturi de 19 grade în camere". Podeaua era foarte, foarte rece! Apa nu avea presiune, iar apa calda am avut doar in anumite intervale orare. Parcarea mașinilor se face vis-a-vis, pe marginea străzii.
Cristina Alina Grigorescu
Cristina Alina Grigorescu2 ani în urmă
Nu!!! Experienta oribila. Avand rezervare, am ajuns la locatie cu 2 copii mici. Desi am anuntat la ce ora ajungem, gazda nu era acasa. A trebuit sa asteptam. In momentul in care a deschis usa la camera n-a traznit un miros intens de tigari. In momentul in care am intrebat daca este dezinfectata camera (2 copii, pandemie Covid) ne-a inchis usa la camera, a incuiat si ne-a dat afara. O gazda extrem de recalcitranta, obraznica. Casa si curtea murdare si dezordonate. Nu recomand!!!!
Locații recomandate