/Prahova/Hotel

Mara

Strada Toporașilor 1A, Sinaia 106100, România

Mara
Hotel
4.1
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8HC5+2V Sinaia, România
+40 244 315 217
hotelmarasinaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Robert Maghirescu
Robert Maghirescu2 ani în urmă
Nu putem spune ca are 4 stele...intr-o zi a batut vantul si a trebuit sa schimbam camera deoarece la un geam intra aer foarte mult iar alt geam scartaia....
Am avut noroc cu o doamna de la receptie foarte draguta.
Mancarea la restaurant buna dar cam scumpa, ospatari amabili si prompti.
Piscina aproape curata dar ok iar la sauna este ok dar are doar uscata desi scrie ca are si umeda!
Personal ok.
Valentin Andronic
Valentin Andronic2 ani în urmă
Noroc că este curat. În rest, hotelul de 4 stele este de fapt de 3 stele. Multe ar fi de spus, dar probabil cea mai dolentă ar fi că WC-ul se clătina. Se vedea cum a fost de mai multe ori lipit cu Silicon dar nu a ținut. Multe infiltrări, geamuri de aluminiu care fac zgomot noaptea.
Apropo de zgomot, aerul condiționat scoate un zgomot foarte accentuat de zici că ești într-un avion. Și legat de aerul condiționat, este atât de veche rotița de stabilire a temperaturii încât nici nu mai sunt gradele pe acolo.
Am petrecut 2 nopți în luna Ianuarie 2022, dar n-am simțit nevoia să reclam problemele pentru că nu plătisem din banii proprii. Categoric nu m-aș întoarce pe cheltuiala mea.
PS: Piscina exterioară prezenta murdărie, depuneri de pământ.
Andrei Dogaru
Andrei Dogaru2 ani în urmă
Mult spus hotel de 4 stele, poate când a fost construit. Mobilierul din camere vechi și deteriorat. Patul groaznic, salteaua și pernele, groaznic sa dormi acolo. Sanitarele de la baie vechi, dusul s a stricat, măcar apa caldă avea presiune. Micul dejun decent. Nu recomand hotelul, la banii care ii cere găsiți altele mult, mult mai bune.
Tudorache IOnut-Cristian
Tudorache IOnut-Cristian2 ani în urmă
Preturile sunt foarte bune corelate cu perioada sarbatorilor de iarna, conditiile de cazare necesita mici îmbunătățiri dar nu vii la muntr iarna sa stai in camera de hotel. Părerea mea!!! Piscina cu posibilitatea de a inota si afară, putine hoteluri isi permit sa aiba asa ceva...
Mihaela Nedelcu
Mihaela Nedelcu2 ani în urmă
Hotelul are o recepție mare care iti fura ochii, exista 3 lifturi dintre care merge doar unul singur. Camera, despre camera pot spune ca este o cameră în care găsești mobilier zgariat, masa din camera este ruptă, usa de la baie crăpată, o singură priză in camera. Hotel de 4 stele nu este..... au bifat niște cerințe..... spre exemplu piscină exterioară..... temperatura apei prea scăzută, dimensiunile acesteia mici si un singur jacuzzi pentru un hotel cu un numar asa mare de camere, sauna spun ca au si umedă și uscată, este doar uscată. Tinand cont aceste condiții nu este deloc un hotel de 4 stele..... mai bine zis de 2 stele.
Adriana raceanu
Adriana raceanu2 ani în urmă
Camere spațioase și curate, personal amabil, mâncare bună. Apa din piscină ar putea fi încălzită ceva mai mult după gustul meu, însă copiii nu ieșeau aproape de loc la șezlonguri, deci... Hotelul este destul de departe de centru, dar autobuzele de oraș pleacă din fața acestuia, deci nu este o problemă în situația că nu vrei să pleci cu autoturismul personal.
Marius Gitan
Marius Gitan2 ani în urmă
Un hotel cu un SPA foarte bun, preț ok, camerele mari, curățenie, liniste, peisaj superb. Ca reproș, am fost doua familii, am solicitat sa stam la același etaj, nu s-a putut, însă deși am plătit la fel, camerele nu au fost la fel.
Ca elucidare pentru administrator, vorbesc de camera 221 comparata cu 305. Paturile nu sunt la fel de mari, balconul, și scaunele din camera....personalul de la recepție foarte rigid, și....neprofesionist...exemplu? Am avut 3 nopți de cazare, și au setat cartelele, la ambele camere, pentru 2 nopți, nemaiputând intra în camere...a trebuit mers și luat alte cartele....
Alexandru IVASCU
Alexandru IVASCU2 ani în urmă
Hotel curat, serviciu prompt, are piscina+jacuzzi (incluse în prețul sejurului) și parcare gratuită. Masa la restaurant cam scumpă iar unele preparate mai puțin reușite la gust și reci. Am notificat acest lucru la bucătărie.
Locații recomandate