/Prahova/Hotel

PIK Elegance

DN1B 1274, Comuna Bucov 107110, România

PIK Elegance
Hotel
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X378+W9 Comuna Bucov, România
+40 753 664 423
pikelegance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ciprian banik
Ciprian banik2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma.
Am facut o vizita dupa doi ani la piscina acestui hotel si am ramas dezamagit complet.
Am fost intampinati de o doamna la receptie care murmura ca s-a scumpit intrarea de la 25 la 45 lei. Cu toate acestea am platit inclusiv pentru un copil de 1 an si jumatate pt care s-a perceput bilet intreg de intrare ceea ce nu este normal. Trecand peste acest aspect am intrat la piscina care este schimbat mult in rau fata de ce stiam in trecut cand fostul proprietar chiar isi dadea silinta sa fie totul pus la punct. Bucati de gresie sparte,pardoseala crapata,apa piscinei rece iar saunele nu functionau.
Am reclamat aceste aspecte doamnei la receptie care a chemat un manager. I-am solicitat banii inapoi si am primit un refuz din partea acestuia spunand ca nu isi doresc clienti ca noi. Imi pare rau de aceasta locatie si am plecat cu un gust amar. Nu recomand sub nici o forma!!!
Monica radu
Monica radu2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!! Dezamagitor… Daca as putea nu as oferi nici o stea.Am revenit dupa o perioada destul de lunga in care nu am mai fost, insa totul parca este in paragina. Niciuna dintre saune nu functioneaza, la fel si incuietorile dulapurilor din vestiar si uscatoarele de par.Pardoseala este ciobita, chiar lipsesc unele placi in vestiarul pt femei.Cel mai deranjant a fost insa atitudinea personalului care in momentul in care am semnalat ca nu functioneaza saunele au zis ca trebuia sa intrebam inainte, desi corect mi se parea sa se afiseze undeva faptul ca acestea nu functioneaza. Nu este un loc sigur mai ales pt cei care isi doresc sa mearga si cu copii, un capac metalic ce dadea in subsol era deschis chiar in zona piscinei pt copii. S- a perceput taxa de intrare intreaga pt un copil de un an, ceea ce nu mi s- a intamplat pana acum. Am ales locatia in ideea ca este mai aproape si mi- o aminteam altfel. Per total o experienta ce ne- a lasat un gust amar si cu siguranta nu voi reveni. NU RECOMAND!!!!
Alain Moran
Alain Moran2 ani în urmă
Curat impecabil am fost deunazi doar ca era un domn incaltat cu pantofi sport parea un fel de antrenor se tot agita si urla le marginea bazinului.cam deranjant pentru clientii care vin sa se relaxeze va rog sa i cumparati niste papuci .si sa i si poarte

din motive de igiena si sa l rugati sa nu mai deranjeze...va multumim.in rest totul ok.
Daniela Apostol
Daniela Apostol2 ani în urmă
Desi am fost sceptici in a alege acest restaurant pt petrecerea de botez datorita recenziilor nu tocmai placute, am discutat dinainte despre eventualele neplaceri ce ar putea surveni,asadar, nu am avut parte de ele ! Toti au fost amabili, servirea a fost facuta ordonat,nu au existat sticle cu bauturi calde pe mese,nu au existat mese incarcate cu servetele folosite. Ospatarii au fost destul de prompti la orice solicitare,nu am reprosuri si credeti-ma ...nu sunt persoana aia care agreeaza orice ! 😅😅 Sunt un critic nesuferit ! 😅 pe scurt,recomand. Dar discutati dinainte tot ceea ce va doriti "sa nu se intample".
Raluca Popescu
Raluca Popescu2 ani în urmă
Cu rezervare făcută, ajungi la piscină și ție se spune că nu mai au sezlonguri
Saltele murdare pe sezlonguri
Servire la bar lasă foarte mult de dorit, neorganizare, personalul se cearta în fața clienților, un pahar cu gheață (sub numele de cocktail) costă 35lei cu puțină aroma de pepene în loc de sirop grenadine (care nu mai era), niște improvizații la costuri mari.
Preda Florentina
Preda Florentina2 ani în urmă
Acel moment când vrei sa te relaxezi, dar asculți cum se întrerupe muzica din 2 în 2 minute ca sa poți auzi bormașina domnului care montează șezlonguri fix langa piscină. Saltele pline de praf si murdare direct din magazie, fără să fie șterse. Dacă vrei să mănânci trebuie să te înarmezi cu multă răbdare pentru că ai de așteptat și nici pretemții prea mari nu trebuie să ai la mâncare, uneori uită să îți pună tot ce trebuie pe farfurie.Măcar apa e curată.
Buzdu andra
Buzdu andra2 ani în urmă
Am facut o rezervare pt o zi de nastere cu cerinta ca mesele sa fie langa locul de joaca ( rezervarea era pt o ziua de nastere a copilului).

Mi s-a spus ca ma va costa 55 de lei meniul de copil care cuprindea pizza sau grujoane cu cartofi, salata, suc, si accesul la locul de joaca. Pe langa asta, mi s-a cerut sa achit si un avans de minim 200-300 de lei.

In ziua respectiva, nimeni nu stia de rezervarea mea, era o singura masa rezervata pe terasa care se presupunea ca este a mea si care era foarte departe de locul de joaca.

Pe langa asta, nu au suficient personal, bautura si mancarea a venit foarte greu, asteptai si cate 40-50 min sa primesti o cafea.

Cel mai rau a fost la nota de plata, preturiledpreturile meniu nu coincideau cu ce era pe bon. O apa era 8 lei in meniu, pe bon 12 lei. O bere era 10 lei in meniu, 14 lei pe bon; un suc 7 lei in meniu si 9 lei pe bon, mancare la supra pret de meniu, fara salata si multe altele.

Evident ca totul s-a taxat individual, nu a mai fost nici un meniu pt ca nimeni nu stia de rezervarea mea...ce sa zic dezamagire maxima, dezinteres, customer service si respect fata de client egal cu 0... Daca stiam ce ma asteapta ma duceam oriunde unde preturile reflectau calitatea si respectul fata de experienta clientului.

Nu am primit nici o scuza, nici un nimic..decat ridicat din umeri si "domnul manager nu raspunde la telefon". Clar, stafful nu este de vina, ci conducerea, iar intamplarea face ca fix managerul sau sau responsabilul de restaurant/sala ne-a facut rezervarea.
Silvia Manole
Silvia Manole2 ani în urmă
Recomand,
Personal foarte amabil,camerele curate și spațioase. Piscina interioară perfectă pentru relaxare,mâncare pentru toate gusturile!
Locații recomandate