/Prahova/Hotel

Păstrăvăria Crasna Bogiri

DJ102 275, Izvoarele 478468, România

Păstrăvăria Crasna Bogiri
Hotel
4.4
330 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XHJ+CV Izvoarele, România
+40 728 330 282
pastravaria-crasna-bogiri-izvoarele.booked.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniel Manole
Daniel Manole2 ani în urmă
Mancarea foarte gustoasa, servita in portii potrivite dar in farfurii cam mici. Restaurantul ar putea fi mai ingrijit dpdv estetic - de exemplu, becurile cu lumina rece dau impresia de cantina neprietenoasa.Un ceas uitat la ora 2 vorbeste despre grija fata de detalii. Nu sunt alte decoratiuni in afara florilor din ghivece (foarte diverse).
Sogard3.0
Sogard3.02 ani în urmă
Pastravaria e superba!!! Bazinele sunt pline cu pastravi. In 2 ore...am prins 8 kg de peste.....mi a tras si la ac gol.
Patrascu Georgiana
Patrascu Georgiana2 ani în urmă
Ni s-a luat comanda dupa 20 min, iar bautura ne-a fost adusa dupa 25 min(pentru 3 persoane), dupa ce l-am rugat pe ospatar sa ne aduca macar bautura, pana se face mâncarea. Locația este frumoasa,insa servirea se face foarte greu, desi nu era aglomerat localul si erau destul de mulți ospătari si ajutoare.
Timpul de așteptare, până vi se aduce mâncarea, este de cel puțin 90 minute.
Florian turtica
Florian turtica2 ani în urmă
Am ajuns într un week end în care era un eveniment și am așteptat pt comanda fără sa exagerez o ora și jumătate. Dacă nu sunteți în stare sa le faceți pe amândouă (eveniment + terasa) nu mai luați rezervări, după un drum de doua ore cu mașina(am venit din București) sa mai stau încă o ora jumate pt mancare mi se pare exagerat. Va dau 3 stele totuși pt ca altădată(când nu era niciun eveniment) a fost ok servirea, totuși ospătarii sunt amatori.
Cristian Chirila
Cristian Chirila2 ani în urmă
Servire foarte prompta,mancarea buna la pretturi rezonabile ,decat ca meniul in mare parte se bazeaza pe peste pentru cine nu este un impatimit al pestelui!!!!
Dani
Dani2 ani în urmă
Zona superba.Despre restaurant nu pot sa afirm același lucru.Cand am comandat pastrav la 250 grame ni s-a spus ca au doar de 350 de grame la pretul de 43 lei.Am zis ok.Dar, surpriza când au adus porțiile nu cred ca aveau 300 de grame.Pastravul comandat la grătar a venit în 5 minute.Probabil îl aveau deja și a fost incalzit la microunde.Mamaliga,doua linguri și rece.Deci nu recomand!Asta pentru ca în urma cu doua săptămâni am fost la Pastravaria Valea Doftanei,unde pestele era pregătit la plita în fata ta ,porția de 350 de grame era din doi păstrăvi care depășeau cu mult cele 35o de grame și costa 35 de lei.Dar cred ca fiecare își știe costurile și oferă preturile.
Alinuș
Alinuș2 ani în urmă
O locație excepțională din orice punct de vedere, personal super primitor, servirea la un nivel destul de ridicat,mâncarea foarte bună. Priveliștea este geniala.

Un update la recenzie:
-personal calificat
-meniul lasă insa de dorit uneori...
-doamna manager este cam aroganta și nu o interesează de clienți cât o interesează sa își scoată bani...
Vasile Nicolae Cismaru
Vasile Nicolae Cismaru2 ani în urmă
O evadare din cotidian, într-o oază de liniște. Oameni super de treabă. Locație deosebita. Peste așa cum trebuie.
Locații recomandate