/Prahova/Hotel

Ioana Hotels Boutique

Calea Codrului 11-15, Sinaia 106100, România

Ioana Hotels Boutique
Hotel
4.6
593 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G4P+24 Sinaia, România
+40 244 554 444
ioana-hotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Ghita
Bogdan Ghita2 ani în urmă
Pana acum excelent. Nu te lasa sa te stresezi. Parcare facila cu locuri largi. Internetul wi-fi se conecteaza automat, fara parola. Camerele sunt de nota 9. (10 nu am dat nici la Radisson din Viena). Sa vedem preparatele de la restaurant.....
Ortansa Margarit
Ortansa Margarit2 ani în urmă
Unul dintre cele mai frumoase locuri din țară. Personalul primitor, relaxat, prietenos, pregătit... profesioniști! Camerele spațioase, curate, dotate, elegante. Zona de louge din recepție cu barul si un mirosul specific, unul din motivele pentru care revenim mereu. Atmosfera din restaurantul Forest cat si calitatea produselor din meniu , excelente! ❤
Larisa Petre
Larisa Petre2 ani în urmă
Locatia este superba, hotelul este pozitionat intr-o zona linistita si are parcare. Camerele sunt cozy, curate, personalul foarte dragut si mereu la dispozitia noastra. Micul dejun a fost foarte bun, bogat si diversificat. Restaurantul este superb, mancarea este foarte buna iar portiile sunt generoase. Cu siguranta vom reveni cu drag!
Makeru Make
Makeru Make2 ani în urmă
Este prima oara cand locuiesc aici. Impresionat de caldura si politetea personalului; ambientul general este unul ce te imbie sa nu mai pleci. De la camera spatioasa, cu mocheta pufoasa si un pat king size f reconfortant, la holurile si livingul de jos cu un miros absolut genial de parfum. Absolut reconfortant. Micul dejun: 5 stele.
Cat am stat in Sinaia am mancat la cele mai bune 3 restaurante recomandate de Trip Adviser: Forest (ce apartine acestui hotel), Taverna Sarbului si Snow.
Daca pe primul loc il pun din start pe Forest, pe locul 3 va fi Snow, iar 4 Taverna Sarbului. Locul 2 il mentin liber, sa nu fie prea apropiata distanta intre Forest si Snow, intrucat e mare diferenta.
Laura Cristiana Cretu
Laura Cristiana Cretu2 ani în urmă
Experiența noastra la acest hotel a fost una foarte dezamăgitoare, prin urmare NU RECOMAND!
1) Deși Check in ul se face la ora 15.00, camera noastra nu a fost gata nici la 16.30. 2) Am plătit 1050 lei pe noapte pt camera St.Moritz cu jacuzzi și sauna pt a ne “bucura” doar ca am avut un pat unde sa înnoptăm, pt ca ambele au fost nefuncționale.
3) Mic dejun foarte slab, asemenea unui hotel de 2-3 stele.
4) Prețurile din restaurant exorbitante, pt niște preparate acceptabile, nicidecum pe măsura prețurilor practicate.
Singurul plus: personalul. Mult prea amabili si Devotați pt un asemenea hotel.
Ca și concluzie, o bătaie de joc! Dezamagire totala!
Hristu Geoge
Hristu Geoge2 ani în urmă
Restaurantul exceptional, big thanks to Sergiu, super, super serviabil. Mâncarea deși un pic "pricey" este foarte gustoasa și suficienta. Dacă adăugam și Band-ul, ne uitam la o experienta completa și perfecta.
Carmen Andreea
Carmen Andreea2 ani în urmă
Nu merită niciodată 5 stele. Restaurantul este cel mai prost din toate văzute până acum. Mâncare foarte proastă și extraordinar de scumpă.
Lua Sav
Lua Sav2 ani în urmă
A doua oara la Ioana Hotels si a doua oara ne-am simtit la superlativ. De la primire, la cum ne-au pregatit camera, restaurantul, muzica, cat si bucatarul care in afara ca pregateste cele mai delicioase bucate, mai si canta minunat.
Pentru noi unul din cele mai bune hoteluri din Romania.
Urmatorul nostru weekend liber, l-am rezervat deja, tot la Ioana Hotels, deci noi recomandam cu drag.
Multumim din suflet intregii echipe, sunteti minunati!
Locații recomandate