/Prahova/Hotel

Azuga Ski & Bike Resort

Strada Sorica 3, Azuga 105100, România

Azuga Ski & Bike Resort
Hotel
4.2
649 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CHVP+9R Azuga, România
+40 244 326 811
azugaresort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mugurel Ciuperca
Mugurel Ciuperca2 ani în urmă
A fost un sejur dezamagitor pentru ca incidentele au aparut din prima clipa. La check-in am fost surprins neplacut repartizandu-mi-se alta camera decat cea care imi fusese rezervata cu peste 50 zile inainte si confirmata telefonic de cateva ori. Personalul de la receptie era intrigat de faptul ca am cerut camera rezervata si i-am cerut sa verifice. Dupa nici 30 minute mi s-a dat dreptate, ofetindu-mi-se un discount pentru neplacerea creata. In camera alte surprize, o veioza de langa pat era defecta iar telecomanda TV functiona cu mare greutate( ca sa il inchid il scoteam din priza sau il puneam pe un canal fara semnal). In baie toaleta era instalata exact la cea mai mica inaltime a mansardei,asa ca nu o puteai folosi decat din pozitia asezat,usor aplecat inainte,pentru cei inalti. Iar ca o parere personala, saltelele pareau sa fie comode dar cam prea tari. Si ,in sfarsit in seara de Anul Nou, s-a intrerupt furnizarea apei calde in tot hotelul. Cand ne-am interesat la receptie despre acest incident mi s-a raspuns ca se intampla acest lucru cand e consum mai mare, decj se cunostea problema dar nu au facut nimic prntru a elimina acest neajuns. In rest numai de bine, mancarea a fost gustoasa si suficienta cu exceptii la micul dejun: daca veneai mai tarziu nu mai gaseai anumite produse,de, bufet suedez... In camere era curatenie, se goleau cosurile de gunoi zilnic si se inlocuiau prosoapele la 2 zile.
Mihai Popa
Mihai Popa2 ani în urmă
Totul a fost foarte bine. Camera foarte mare, balcon imens. Doamnele vin in fiecare zi sa ia gunoiul etc. Micul dejun este suficient. Foarte aproape de partie.
Mario Grigorescu
Mario Grigorescu2 ani în urmă
Cu toate ca personalul este extrem de amabil cu turistii si poti servi micul dejun in camera, ceea ce ofera hotelul ca servicii extra nu are nici o legatura cu realitatea si nici nu recunosc acest aspect cand sunt pusi in fata faptului implinit. La telefon receptionera afirma faptul ca in pretul cazarii este inclusa si sauna + o plimbare gratuita cu telegondola, iar la receptie afirma faptul ca sauna este defecta iar voucherul oferit este de fapt o reducere de 15% la telegondola. Aveti grija la acest aspect deoarece e posibil sa aveti si alte probleme pe parcurs.
Vila Marcos
Vila Marcos2 ani în urmă
Pentru noi pozitionarea hotelului la baza partiei Sorica a contat cel mai mult. Amplasarea este perfecta, cu vedere directa la partie. Mic dejun proaspat si suficient de variat. Camerele spatioase, la fel si baile. Caldura in camere, apa calda in permanenta. Personalul amabil, nu am avut incidente neplacute pe durata sederii.
Cristian Dumitru
Cristian Dumitru2 ani în urmă
Inafara de pozitionarea hotelului am ramas total dezamagit de staff. Restaurantul si servirea sunt foarte proaste. Nu recomand.
Claudia constantin
Claudia constantin2 ani în urmă
Hotel foarte curat, camera spațioasa și bine utilata, personal amabil, nu te deranjează, parca nu te simți în România 😁. O mica problema cu apa calda în ultima zi
BlueFox
BlueFox2 ani în urmă
Pozitia foarte buna. Receptia excelent. Camerele ok. Curatele. Nu va recomand restaurantul si bucataria.
Ghitau Violeta
Ghitau Violeta2 ani în urmă
Pentru noi totul a fost la superlativ, de la cazare, curatenie, mic dejun, camera spatioasa si caldura, garderoba de skiuri. 5⭐
Locații recomandate