/Prahova/Hotel

Casa Azugeană

19, Azuga 105100, România

Casa Azugeană
Hotel
4
244 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CHVG+59 Azuga, România
+40 744 316 902
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Finica Tivilu
Finica Tivilu2 ani în urmă
Am mâncat la aceasta pensiune, prețuri și mâncare decenta, însă aveți grija pe ce tura nimeriți să fiți serviți.
O tura cu o doamna super drăguță, pe cealaltă tura, să vă ferească Dumnezeu. În viața mea nu am fost umilita mai rău.
Eram într-un
grup de 4 persoane și am cerut sa mâncăm în cramă. Am fost refuzați pe un ton și pe o atitudine de mahala. Am trecut peste, pe motiv să nu ne stricam vacanța. A venit comanda, eu am primit o porție de ficăței( asta am comandat) arși ( strat de arsură). Cineva ceruse o friptură " bine făcută" și cred ca ospătărița a cerut comanda cu ficatei " mai bine făcută " în mod intenționat. Am refuzat porția și de aici a început o întreagă poveste. Am cerut sa vorbesc cu managerul. Am sunat și am vorbit cu patroana care a încercat să aplaneze conflictul și ne-a spus să nu plătim consumația. Am refuzat categoric, scopul meu este să vin în vacanță să mă simt bine, nu să fiu umilită și să primesc o consumație gratuită. A încercat să instige clienții împotriva mea, a spus că mi-a fost frica că îmi dă Covid, că cer masa preferențială, că mă folosesc de funcție, că am probleme grave....si multe alte jigniri. Am plecat de acolo cu lacrimi în ochi.
Eu nu înțeleg de ce patronii țin o astfel de persoană angajată. Acum am citit și nu este un incident izolat.
Doamna ospatar nu conștientizează că alungă clienții, că aduce o imagine negativă acestei pensiuni.
Alexandru-Gabriel
Alexandru-Gabriel2 ani în urmă
Mâncarea a fost senzațională, atât de bună încât aș dori să cumpăr rețeta. A fost o experiență extraordinară pe care sper sa nu am șansa de a o repeta vreodată. Singurul lucru bun a fost berea (era sigilată), în rest tot ce e făcut de ei este oribil.
Florin-Andrei Hotoboc
Florin-Andrei Hotoboc2 ani în urmă
A mers bine! Camer curata, spatioasa. Mancarea a fost buna, servirea rapida. Preturi decente. Personalul chiar prietenos si politicos.
Stefan
Stefan2 ani în urmă
Dezamagit atat de apartament unde intr-o camera nu a mers nici o priza. Am prins si momentul in care Valea Prahovei a ramas fara apa dar asta nu este vina lor. In baie sunt doua praguri, unul pe holul baii si unul in jurul cabinei de dush, praguri de care te impiedici constant pentru ca nu se vad(lumina difuza) si gresia inchisa la culoare. Dintr-o scapare am pierdut factura si am rugat personalul sa imi trimita o copie a acesteia. Am primit o poza, dar foarte blurata. Am rugat sa imi mai trimita inca o data o poza in care sa fie mai lizilibila. Am primit raspunsul sec "Nu se poate mai bine, asta este tot ce se poate" Mai exact a durut-o mana pe doamna sa mai faca o poza...foarte neprietenos personalul. Concluzia este ca nu recomand :(
Iulia I
Iulia I2 ani în urmă
Restaurantul este foarte mic,arata si miroase ca in bucataria cuiva (nu intr-un mod bun), meniul foarte amestecat , pizza, paste, snitele. Pizza avea blatul aproape crud, ciupercile erau din conserva, daca iti e foame o poti manca.
Nu recomand .
Ioana Dorobantu
Ioana Dorobantu2 ani în urmă
Aveți grijă când mergeți la restaurant, după o zi plină și obositoare pe pârtie, puteți risca să vă luați și niște bătaie. 😅 O servire atât de bună că preferi să stai nemâncat, e mai puțin disconfort decât să suporți frustrările personalului. 😉
Andreea Enache
Andreea Enache2 ani în urmă
Mâncarea excepțională, și la un preț foarte bun. Și servirea, impecabilă.
Alexandru Vasile
Alexandru Vasile2 ani în urmă
Nici nu a venit mâncarea, dar ospătarul m q făcut sa nu îmi mai fie foame . Nervi, vorbea urat.
Locații recomandate