/Prahova/Hotel

Pensiunea Arido

Cornu de Jos, nr. 1167A, DN1, Prahova, Cornu de Jos 107180, România

Pensiunea Arido
Hotel
3.9
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5M2W+GF Cornu de Jos, România
+40 371 304 001
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Samuel Mostoc
Samuel Mostoc2 ani în urmă
Zona frumoasa, acces facil la DN1, raport calitate preț foarte bun.
RuMi Reviews
RuMi Reviews2 ani în urmă
La pensiune se intra fix de pe DN1, ceea ce nu a fost o problema pentru ca ne asteptam ca locatia sa fie pozitionata foarte stradal. Nu exista magazine sau restaurante in zona si la primele se ajunge doar cu masina. Personalul a fost foarte amabil, ne-au lasat sa ne alegem camera si au stat la dispozitia noastra pentru orice am avut nevoie. Camerele arata exact ca in fotografiile de pe site, sunt curate, am avut un balcon spatios. Un minus este totusi faptul ca pensiunea se afla intre doua locatii de evenimente, iar pe durata cazarii noastre a fost o petrecere ce a continuat mult dupa miezul noptii. Muzica era data foarte tare si nu am avut parte de liniste. Cu toate acestea, exista camere care sunt mai retrase, asa ca daca va cazati aici va recomandam sa le cereti pe acelea care nu au geam/balcon catre strada sau catre locatiile de petrecere.
Ghiula Eduard Cristian
Ghiula Eduard Cristian2 ani în urmă
O locație frumoasă, cu parcare, camere mari și curate.
Florea ciprian
Florea ciprian2 ani în urmă
Mâncarea mi-a aduso după 1,5 ore . Nui bai ,dar era jalnica oaia . Talpa de pantof nu alta . Păcat
Andrei Florin Taranu
Andrei Florin Taranu2 ani în urmă
curat, aerisit, spatii generoase, intri direct din DN1. Curatenia se mai poate imbunatati, gasesti panze de paianjeni peste tot, cablurile de electricitate sunt lasate libere si neacoperite iar prosoapele si.au depasit durata de utilizare, sunt pline de gauri... se aude zgomotol de la masini si mi.a intrat fum de la gratar in camera toata seara.
Danut neagu
Danut neagu2 ani în urmă
Locație frumoasa , curat tot , însă sunt niște lipsuri , un restaurant sa poți mânca , un mini frigider de camera ,etc salteaua trebuie schimbată urgent se simt arcurile .
Dumitry Dany
Dumitry Dany2 ani în urmă
De odihnit dupa un drum lung e chiar potrivita! Camera a fost perfecta! Un pic cam aproape de strada principala si se aud masinile cum trec cu viteza, dar daca esti obosit nu simti nimic. 😁
Unde am avut noi camera nu aveau aerisire la baie decat o mica sită si greu ieseau aburii.
Nu aveau aer conditionat, dar nici nu a fost nevoie de asa ceva fiind relativ bine atat ziua cat si noaptea!
Per total, daca nu ai pretentii, acolo unde am stat noi a fost bine.
TBC TBC
TBC TBC2 ani în urmă
Mai vin când se rezolva problema cu serviciile de curățenie oferite. 3 prosoape la 2 persoane și astea se schimbă la 2 zile. Bravo. Daca vreți să stați mai multe zile luați cu voi prosoape lenjerie și alte produse de igiena personală că va faceți nervi.
Spor și sănătate
Locații recomandate