/Prahova/Hotel

La Marele Moft

Miorita St 14, Slănic 106200, România

La Marele Moft
Hotel
4.6
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6W8P+FG Slănic, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandra Tiganescu
Alexandra Tiganescu4 ani în urmă
O pensiune de poveste extrem de frumoasa unde te poți deconecta și relaxa. Totul este la superlativ de la hârtia igienica frumos așezată sub fustita unei păpuși drăguțe până la patul imaculat și brodat. Camerele sunt frumoase și cu bun gust. E superba locația și merită să stați indiferent dacă veniți cu copiii sau fără.. Are un foișor superb pentru citit și relaxare sau o piscina exterioara pentru vară unde puteți să înotați. Tot ceea ce va doriți aici găsiți! O recomand cu căldură!
Baida Teia
Baida Teia4 ani în urmă
Minunat! O locație de vis pentru persoanele care doresc confort, liniște, bun gust, bun simt. Camerele spațioase, amenajate atent, curățenie impecabila. Personal mai mult decât amabil. Am întâlnit o căldură sufleteasca rar întâlnită. Cu siguranță vom reveni!
Georgian Ilie
Georgian Ilie4 ani în urmă
O locatie foarte frumoasa , linistitoare ,curatenie exemplara cat despre gazda ,ce pot spune ,o Doamna primioare cu fuarte mult bun simt! Am sa revin ori de cate ori mi-o va permite timpul pentru a-mi incarca bateriile.
Zamfir Cornelia
Zamfir Cornelia4 ani în urmă
O locație de vis, un loc de relaxare cu multă liniște unde poți să te încarci pozitiv i -ar d.na Magda o gazdă foarte primitoare.Vom reveni cu drag la dv.
Dan Tita
Dan Tita4 ani în urmă
O pensiune de 5 stele, ce îmbină perfect stilul ,, retro " cu arhitectura modernă. O pensiune din ciclul ,, Înapoi în viitor". Felicitări și mulțumiri gazdei, d-na Magda.
Dragan Gabriel
Dragan Gabriel4 ani în urmă
Superb! Cu greu te desparti.... Cu siguranță revenim.
Adriana Anton
Adriana Anton6 ani în urmă
Suntem un cuplu obisnuit stabiliți de aproape 10 ani in SUA . La recomandarea unei rude dragi noua , Corina, am dorit foarte tare ca parte din vacanța noastră sa ajungem in acest loc minunat Pensiunea "La Marele Moft". Acest loc minunat e desprins din poveste, cald , primitor de o curățenie desăvârșita , decorat cu piese unice,fiecare colțișor parca șoptește povestea in felul ei . Serviciile ireproșabile si pasiunea cu care acest loc a fost creat ne-a hrănit fericirea,chiar si acum după 4 saptamâni întorși acasă ( SUA )cand ni se face dor , închidem ochii si respiram aerul curat al amintirilor acestui loc minunat . Magda te felicitam pt. ce ai creat tu acolo si mulțumim ca am făcut parte din visul tău si din povestea ta chiar si pentru puțin timp petrecut împreuna .Sa ne vedem sanatosi la anul , cu dor Nicoleta si Mike Anton.
Mircea Golumbeanu
Mircea Golumbeanu7 ani în urmă
Rafinament, confort si buna dispozitie

“ La Marele Moft” este un loc special, un loc ca de poveste, de care cu greu te desparti. Este ca o oaza de liniste, intr-un cadru luxos, perfect armonizat. Totul este admirabil!
De la camerele, largi si luminoase, mobilate cu muuult rafinament, ce ofera privelisti spectaculoase, pana la mancarea foarte gustoasa, gatita atent, din ingrediente proaspete si naturale, se simte magia creata de oameni minunati, ce pun vacanta oaspetilor inainte de orice. Este o curatenie exemplara, iar fiecare detaliu, ce te insoteste de cum treci pragul acestui loc decupat dintr-o poveste, este o “particica de suflet”.
Multumim, prietene drag! Asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire.
Locații recomandate