/Prahova/Hotel

Vila Portas

Strada Dorobanților 13, Slănic 106200, România

Vila Portas
Hotel
4.4
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WHM+99 Slănic, România
+40 740 992 505
turistinfo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mirela angie
Mirela angie2 ani în urmă
Cazare in timp util si camere mari spatioase si calduroase.
Am avut balcon de unde am putut admira peisajul si asculta linistea specifica de la munte. Cana electrica din camera ne-a ajutat sa degustam din vinul fiert cu scortisoara. Curatenia este la ea acasa, se poate comanda mancare la restaurant sau daca sunteti grup mai mare se poate comanda direct la pensiune.
Se mai poate face masaj, ciubar cu apa fierbinte, sarata si sauna.
Am preferat o camera mai retrasa ptr. ca erau si familii cu copii mai zgomotosi. Terasa acoperita cu loc de servit masa este dotata iar micul dejun servit bufet suedez este de patru stele.
Doinita Marga
Doinita Marga2 ani în urmă
Am fost cazați la etaj care este sub orice critica de murdar. În primul rand te izbește un miros greu, de canalizare și mucegai. Teoretic sus sunt doua apartamente,, dar asa zisa camera pentru copii este de fapt o debara cu pat . Nici măcar lenjeria nu fusese schimbata în asa nu. mitele camere pentru copii. La bai canalizarea era infundata,se umplea de apa și mirosea a canal pe tot etajul. Piscina murdara, iar ciubarul îl folosești doar dacă vrei sa te pricopsrsti cu ceva ciuperci sai boli de piele. Dacă am semnalat neregulile, doamnă proprietar în loc sa remedieze ceva a început sa se certe cu noi. NU recomand.
Teofil Goga
Teofil Goga2 ani în urmă
Au fost doar doua zile dar revenim cu siguranta . Ne a plăcut igienizarea făcută peste tot inclusiv la ciubăr care are apa Sărata și este filtrata zilnic .
Apartamentele de la etaj sunt ideale ptr familiile cu copii .
Orice am avut nevoie suplimentar am primit . Poate sala de mese as fi dorit sa fie mai mare dar am înțeles ca deja se lucrează la un proiect de extindere . Recomand cu caldura !
Florea Brindusa
Florea Brindusa2 ani în urmă
Am petrecut cateva zile de relaxare impreuna cu familia si ne-am simtit excelent. Gazde primitoare, atente la pastrarea intimitatii , curatenia a fost ok, am avut unde sa ne plimbam cu copiii , chiar daca nu a fost zapada, mina de sare a compensat. Ciubarul, sauna si masajul au fost super. Recomand cu incredere.
Ramona Gavrila
Ramona Gavrila2 ani în urmă
Scurt si la obiect: totul EXCELENT!!! Amplasarea, linistea, curatenia exemplara, condițiile de cazare, gazda deosebita care te face sa te simti mai ceva ca acasa. Conditiile de cazare de 5 stele! Recomand cu incredere Pensiunea Portas!!! Abia asteptam sa revenim!!!
Cristina Băncescu
Cristina Băncescu2 ani în urmă
Am ales Slănic Prahova și am rămas impresionata de Mina de sare și de efectele terapeutice pe care le-am resimțit imediat.
Cazarea la Pensiunea Portas a fost o alegere pe măsură, cu multă căldură, gazde primitoare și atente.
Masajul cu ciubarul și sauna au fost pe măsură așteptărilor.
Loredana Popescu
Loredana Popescu2 ani în urmă
Gazdele primitoare,amabile atente la tot ce tine de confortului oaspeților!10 cu Felicitari
Cat despre sejurul petrecut,ne-am simțit foarte bine😊Vom reveni cu siguranta!
Emanuel Milica
Emanuel Milica2 ani în urmă
Am fost cazati in octombrie la Pensiunea Portas, si ne am bucurat de ospitalitatea gazdei care a raspuns mereu solicitarilor noastre. Am avut tot ce ne trebuie : caldura, confort iar ciubarul si sauna la discretie. Faptul ca terasa cu bucataria este separata de locul de odihna este un mare plus. Am putut asculta muzica si dansa pana dimineata. Vom reveni cu siguranta!
Locații recomandate