/Prahova/Hotel

Casa Ana

Strada Răscoalei din 1907 10A, Sinaia 106100, România

Casa Ana
Hotel
4.6
253 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G4W+3Q Sinaia, România
+40 730 684 679
vilacodrului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Froicu
Radu Froicu2 ani în urmă
Gazde serioase , cu mult bun simț și foarte generoase . Servicii ireproșabile .
Maria Boiu
Maria Boiu3 ani în urmă
Proprietarul și personalul sunt foarte drăguți, s-au asigurat in fiecare zi că avem necesarul de igiena personala și, de asemenea, curățenia a fost menținută(dat cu aspiratorul, schimbatul coșului de gunoi etc).
Este o cazare la care sigur v-om opta daca vom revizita Sinaia!
Ciu Adi
Ciu Adi2 ani în urmă
Felicitari proprietarului pentru amabilitate, disponibilitate si promptitudine in rezolvarea cerintelor clientilor. Am stat o noapte cazati, doua familii cu cate doi copii si am primit camere triple la un pret atractiv si in niste conditii excelente. Personalul a fost foarte amabil. Zona frumoasa. Recomand!
Afanasy Kolesnikov
Afanasy Kolesnikov2 ani în urmă
Patron nerespectuos. Ne tot scotea ochii ca ne da camera de 300 lei la 130 (de fapt venisem pt o camera care era 105 pe booking, dar era ocupata a doua noapte; si oricum avea 2 camere libere, dar na probabil spera ca se ocupa curand si s-ar oftica ca pierde 100 de lei). Cand am cerut sa platesc ca firma, a zis "prea multe vrea si asta". Face o favoare turistului, marele patron de vila, ce sa iti povestesc, ca ii da permisiunea da stea in vila lui mareata si luxoasa. Chiar daca e curat, la neamuri proaste ca acest om n-ar trebui sa stea niciun client.
Cata D
Cata D2 ani în urmă
Un personal de excepție și dotări cu mult peste cele 3 stele! Condiții excepționale, ireproșabile, priveliște de vis, loc de joaca pt copii și alte posibilități distractive pt familii cât și pt cei care vin doar în doi! Se respecta cu strictețe regulile COVID 19,, Curatenie ireproșabilă! Peisaje superbe, condiții moderne, internet, smart TV, etc FELICITĂRI! VOM REVENI SIGUR CÂT MAI CURÂND! !
Ciprian Ciocan
Ciprian Ciocan2 ani în urmă
Un preț decent pentru condiții decente. Camere curate, gazde comunicative, menajeră de bun simț. Datorită amplasamentului casei, din balcon se poate admira un peisaj deosebit asupra stațiunii.
Steluta Dumitru
Steluta Dumitru2 ani în urmă
Domnule proprietar, în primul rând învățați să scrieți corect în limba română și apoi să mă acuzați că am mincat un pachet de biscuiți. Sa știți că nu mă pretez la un pachet de biscuiți și nici la un suc de doi lei Acest lucru denotă faptul că nu ați mai făcut curățenie de ceva timp. Acum înțeleg de ce aveți 9.5 pe Booking, dvs lăsați doar recenziile ce vă convin. Și apropo nu știu care dintre noi este mai ieftin....
SIMONA DRAGOMIR
SIMONA DRAGOMIR2 ani în urmă
Buna ziua dragilor, daca va doriti o vacanta minunata sau un weekend de poveste va recomand din suflet Casa Ana din Sinaia, gazda un om de nota 10,camerele curate, baia la fel,in fiecare zi se face curatenie in camera, mic dejun copios este optional, daca doriti puteti gati si dvs, pt famili cu copii este super,loc de joaca, loc pt gratar, living foarte mare, bucatarie, aici te poti bucura de munte, de aer curat si desigur cafeluta se poate servi la terasele care sunt la fiecare etaj privind frumusetile naturi, va multumim d-nul Cristi si vom reveni cu drag oricand🤗🤗🤗
Locații recomandate