/Prahova/Hotel

Atra Doftana

Fundătura Cerbului 780B, Teșila 107640, România

Atra Doftana
Hotel
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7PGH+4J Teșila, România
+40 735 020 110
atradoftana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana T
Diana T2 ani în urmă
Exact cum este descris - un loc în care te contopești cu natura. Designul camerelor și al restaurantului este superb. Fiecare cameră are priveliște către lac - stai în pat și te bucuri de peisaj. Trambulina este punctul de atracție pentru copii. Personalul este mereu binedispus.
Cosmin Bucnaru
Cosmin Bucnaru2 ani în urmă
Raportul calitate-preț este foarte slab. Practic ajungi sa plătești ft mult pt servicii mediocre. Locația este superba insa lipsa atenției pt detalii strica tot. Drumul de acces este unul destul de anevoios pe o porțiune de 300 m. Poteca din parcare până la intrarea în clădire este la fel. Arhitectura este interesanta dar alegerea materialelor este una neinspirata. Pt o clădire de 2 nivele lipsa unui lift sau a unei rampe este un mare dezavantaj mai ales pt persoane cu dizabilități, bagaje multe, cărucior bebe, accidentati,etc. La recepție in marea majoritate a timpului nu este nimeni, insa restul personalului este ft ok și amabil. Odată ajunși în camera am rămas un pic surprinși , calitatea finisajelor ,a materialelor și a mobilierului este de joasa calitate, iar mocheta era un pic cam " obosita " .Singurul obiect mai dichisit a fost un scaun, dar noroc că au geamuri mari și poți admira priveliștea. În camera noastră căldură nu era tocmai potrivită pt un bebe așa că am fost nevoiți să cerem un radiator, geamurile mari veneau și cu dezavantaj. Difuzoarele din camera nu puteau fi oprite, așa că am fost nevoiți să ascultăm muzică ambientală toată ziua , noroc că am reușit să o setam la minim. În camera alăturată ,prietenii au avut parte de liniște sau nu s-au putut bucura de muzica deoarece nu funcționau difuzoarele, rotita de volum fiind degeaba. Ca și în alte review-uri pe care le-am citit, penele de curent nu sunt ceva neobisnuit. In prima seară am avut parte de așa ceva, savurând cina la lumina lumânării. Din păcate ,generatorul nu face față cerințelor ansamblului.Zona restaurantului este una ambiguă, adică mai multe stiluri combinate de la cel industrial la unul al anilor '80, ( geamuri crăpate )nicidecum de " fine dining ". Ceea ce o salvează însă este șemineul interesant și priveliștea încă o data. Mâncarea este buna, ,dar nu wow cum se vrea a fi. Semnalul este ft slab, iar wifi-ul merge și nu prea. In cea de a treia zi ,cireașa de pe tort a fost apa " călduță " de la dus,total inacceptabil pt preturile cerute. Micul- dejun este ceva submediocru, chiar simți că ai fi la cantina nevoiasilor. Per total, se vrea a fi un local cu pretenții high-class, dar serviciile sunt de duzina. Sunt multe de reparat și îmbunătățit, dar nu as recomanda nimanui!
Florina Baciu
Florina Baciu2 ani în urmă
O locatie minunata si servicii foarte bune in pachetul de 1 decembrie. Am apreciat viziunea si povestea din spatele pensiunii cu accent pe autentic si ingrediente locale. Personalul foarte prompt in servire si atent.
Teodor Ciobotaru
Teodor Ciobotaru2 ani în urmă
Experienta culinara foarte faina (recomand cina fain dining), cu un amplasament pitoresc, aparte si ambianta placuta. Drum mai lejer decat pe DN1 si cu ceva serpentine pt amatori. Recomand pentru mers si stat departe de lume :)
Florian Iancu
Florian Iancu2 ani în urmă
Foarte important de știut e că restaurantul e accesibil după un drum destul de lung neasfaltat. În iulie 2020 când am fost erau ceva utilaje și e posibil să lucreze la asta, dar e bine de știut că nu poți băga orice mașină până acolo.
Mâncarea e specială și localizarea e interesantă, dar per total mi se pare că pierde o stea cam la toate celelalte capitole: decorul și mobilierul e mai degrabă de terasă de duzină decât de restaurant fine dining. La fel și restul decorului, clădirea are o arhitectură și niște finisaje aparte, dar pe terasă au tras cabluri pe tavan, proiector și ceva settopbox neplăcut vizibile.
Toate preparatele încercate au fost wow, dar "sinergie" a fost o banală salată de roșii cu păstrăv afumat. Servirea a fost promptă și ireproșabilă în cazul nostru, dar în jur oamenii aveau numai probleme cu rezervările, locurile la masă și alte lucruri ce țin de organizare.
Per total ne-a plăcut experiența, însă am rămas cu ideea asta că totul, de la decor la mâncare, a fost proiectat la perfecție de cineva cu o viziune, dar executat fără aceeași atenție de alții pentru care mici scăpări nu erau o problemă.
Marius Stoian (Zuzuzu)
Marius Stoian (Zuzuzu)2 ani în urmă
date incomplete,nu am putut manca aici din n motive,am stabilit un traseu fi București cu gândul să mâncăm la acest restaurant cu recenzii ok dar la ora 16 nu se putea manca nimic.ni s-a spus :reveniți după 19.
Următoarea locație la 2 minute distanta ne-a oferit instant meniul disponibil cu tot ce era în el.daca găseam informația pe net nu mai deranjam .sau sa bag mașina prin hârtoape.
Am dat 3 stele din motivul asta .priveliștea frumoasa ,locația interesanta dar cu burta goala .scuze că nu am detaliat
Marin dragnea
Marin dragnea2 ani în urmă
Locație super...peisaj...restaurant.
Mâncarea bună...nimic ieșit din comun. Prezentarea excelenta.
Drumul de acces...ei bine dacă nu ai un 4x4...sau ceva mai înalt...o sa te doară sufletul. Dar drumul e în construcție...asa ca încă puțin și problema e rezolvata.
Preturi...foarte mari pt locația respectiva. Ex. Cafea 17 lei.
Asa pentru vizitarea zonei merita
George cosmin pantilimon
George cosmin pantilimon2 ani în urmă
Mancarea este excelenta, vinurile rosii la fel. Personalul amabil, locatia excelenta pt relaxare, copii au o trambulina afara.
Locații recomandate