/Prahova/Hotel

Hotel Nord

Șoseaua Vestului 31, Ploiești 100389, România

Hotel Nord
Hotel
3.9
340 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXWV+FG Ploiești, România
+40 244 516 774
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Hotel Nord
Scrie o recenzie
Horis Maria
Horis Maria1 an în urmă
Inițial, am făcut rezervare pe 5 nopți, însă, după prima noapte, am anulat rezervarea deoarece am găsit ploșnite de pat în camera. Am avut ghinionul să dezvolt o alergie la mușcături, au urmat nopți nedormite și antialergic. Nu mai spun de deranjul de a schimba camera, apoi de a schimba hotelul, apoi de a izola toate lucrurile și de a spăla la 60-90 grade C, cu riscul de a deteriora materialele (ca să nu aduc acasă).
Din punctul meu de vedere, deși personalul vorbea frumos, este necalificat în a rezolva problemele de acest fel. În momentul în care vezi 10 insecte de acest fel în cameră, în diferite stadii de dezvoltare, cu siguranța sunt mult mai multe, iar problema nu era de o zi-două, ci mai veche.
Dorin pop
Dorin pop1 an în urmă
Condiții excelente la preturi accesibile.
FLORIAN ANA
FLORIAN ANA1 an în urmă
Un hotel foarte curat merita 5 stele
Marian Pintilie
Marian Pintilie1 an în urmă
Nu pot să le dau mai mult deoarece se fura din lucruri personale,nu se schimbă lenjeria la timp,iar Baia lasă de dorit cu mirosul insuportabil.
Lavinia Elena
Lavinia Elena1 an în urmă
Curățenie, personal amabil, micul dejun excelent. Restaurantul are la etajul 1 si o cafenea cu o terasa superba.
Stefanita Bordean
Stefanita Bordean1 an în urmă
Cam multa galagie pe partea cu strada, in rest ok totul.
Tyb M
Tyb M1 an în urmă
Camere suuper, doar ca am ramas fara curent vreo 2 ore, iar cand a revenit ne-a terorizat vreo 30 min alarma de incendiu si ca sa fie treaba buna, dimineata a intrat si camerista peste noi fara sa bata la usa
Jenica - Marinela Balaiș
Jenica - Marinela Balaiș1 an în urmă
Pentru un hotel de două stele🌟 este foarte frumos. Curat. O primire nu tocmai grozavă, dar acesta este stilul acestor cetățeni. În general sunt reci și zeflemiști. Se comportă la fel și la locurile de muncă chiar dacă ar trebui să-și schimbe comportamentul. Doar doamna care ne servește micul dejun( care este bogat) este foarte amabilă și plăcută. Dar un hotel bun, cu camere curate, mari, aerisite cu răcitor în cameră și TV mare.
Locații recomandate