/Prahova/Hotel

La Buni Busteni

Strada Decebal, Bușteni 105500, România

La Buni Busteni
Hotel
3.8
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CGCW+W2 Bușteni, România
+40 771 177 214
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mirela C
Mirela C4 ani în urmă
Doamna administrator e amabilă. Ea face și curățenie ,dar cred că așternuturile nu le spăla și nu le schimbă; la cat sunt de vechi și urâte,poate crede că nu se vede ( lenjerie creponată, cu model color). Descrierea de pe Booking nu e intru totul reală: Așa- zisa bucătărie comună e Intr un living care are si un pat dublu, acolo cazând mereu turiști. Nu mai poți intra in camera lor.
Nu am văzut spatiu pt depozitare echipament ski.
Iar articolele gratuite de toaletă sunt, de fapt, un săpun solid de100 g început, folosit, pe care nu și curaj sa l utilizezi. Uscător de păr nu există (.deși e precizat).
Pereții subțir
Cristina Clipea
Cristina Clipea4 ani în urmă
Din pacate, locatia este nerenovata, nu e curata, gazda e amabila, dar macar cu atat sa compenseze lipsurile. O stea pentru pozitionare, aproape de sosea, dar mare atentie la ursi!! In fiecare seara vin ursii la tomberoanele de gunoi. O sa primiti si alerte pe telefon cu privire la prezenta ursilor in zona!
Florin dan Cioiu
Florin dan Cioiu5 ani în urmă
Raport calitate preț ok, mai mult accent pe curățenie, care lasă de dorit, camera mare cu 2 balcoane, pat matrimonial dar cu saltea veche care îți rupe spatele,; in fiecare noapte te vizitează ursul pt că nu se ia gunoiul menajer la timp. Baia destul de mică în comparație cu camera, dar cu apă caldă la discreție, ca plus exista o chicinetă cu chiuveta separat și o plita electrica unde îți poți face ceva de mâncare rapid. Televizorul mai face figuri cu semnalul dar merge, semnal wireless satisfăcător. Nu există curte deciit o mică terasa unde ai și un grătar .In concluzie o experiență liniștită dar cu mici detalii ar fi fost foarte frumos.
Cristina Ion
Cristina Ion2 ani în urmă
Ne-am simtit foarte bine,ca acasa as putea spune ! Pensiunea a fost curata,căldura multa,in ciuda recenziilor pe care le am citit,condițiile chiar au fost bune ! Recomandam si vom mai reveni cu drag !!!! Multumim frumos gazdei! Nota 10 din partea noastră!!! Iar pentru cei mofturosi care vor luxul din lume la 110 lei pe noapte,indicat ar fi sa caute la 5 stele !
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Pozitiv: Raportul pret-calitate este perfect daca doar doresti sa te odihnesti in camera. Camera este una potrivita avand in vedere vorbim de o cabanuta cu putine incaperi. Necesita niste renovari dar nu este atat de deranjant.. Negativ: Din pacate am fost profund dezamagita sa observ ca la baie avem doar o jumatate de rola de hartie care bineinteles s-a terminat si a trebuit sa ne deplasam noi la magazin. Aceasta cazare nu ofera in intregime cele necesare (fierbatorul nu exista in camera).
Mada Nedelcu
Mada Nedelcu2 ani în urmă
Părțile bune au fost prețul, existenta frigiderului in camera și amabilitatea gazdelor. Ca părți negative... Ni s a promis pătuț pentru copil gratuit, când am ajuns ni s a spus ca nu au saltea; mizerie în camera, patul scârțâie, în baie miroase a canal, telecomanda defecta, acces la bucătărie uneori, cada defecta și multe alte lucruri negative.. Ar trebui făcute multe retușuri... Păcat de amabilitatea gazdelor.
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
Pozitiv: Balcoanele, amplasarea. Negativ: Patul "dublu" era defapt format din 2 paturi simple. Apa la baie abia curgea, si trebuia sa lipim mana de chiuvetă ca să ne putem spăla 😐 lenjeria mirosea a aer închis. Cand am ajuns, cu toate ca era frig afară, caloriferele erau sate la minim.
Naomi
Naomi2 ani în urmă
Pozitiv: Gazdele au fost foarte amabile , prietenoase, primitoare , camera a fost foarte curată , baia super ok, priveliștea de la balcon de neuitat, direct spre munte , caldura cât cuprinde , pat confortabil și pernele la fel , cafea disponibilă , raportul calitate - preț este excelent iar sejurul a fost mai mult decât perfect !!.
Locații recomandate