/Prahova/Hotel

Vila Aluniş

Strada Aluniș 51A, Bușteni 105500, România

Vila Aluniş
Hotel
4.5
301 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9GXW+X8 Bușteni, România
+40 723 249 852
vilaalunis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrianna Bajanaru
Adrianna Bajanaru2 ani în urmă
Lucrez la o agentie de turism, iar azi cand am sunat sa solicit factura in vederea platii pentru a garanta rezervarea clientului meu, mi s-a comunicat de catre proprietar/ receptioner faptul ca nu are timp de emiterea facturii. Ca nu intelege de ce clientul meu a rezervat prin agentie si nu s-a dus direct la dansul sa achite la fata locului. Comportamentul personalului lasa mult de dorit !
Marius Slave
Marius Slave2 ani în urmă
Am făcut o rezervare iar când am sunat din nou să mă asigur că rezervarea este valabilă mi-a spus că are un grup care a prelungit șederea Dacă nu sunam rămâneam fără cazare Proprietar neserios De evitat
Adi Andriescu
Adi Andriescu2 ani în urmă
Camerele nu arată deloc bine, nu toate camerele au baie proprie, canapele rupte, băile sunt așa și așa, nu sunt dotate cu săpun, șampon, și multe alte !! Pe mine unul nu mă încântă această locație!
Beatrice Moisescu
Beatrice Moisescu2 ani în urmă
Camera pe care ne-a dat-o domnul nu era dintre cele mai bune: avea un pat mic de o persoana si o canapea de pe care se jumulea pielea, pentru doua persoane.
Tv-ul e unul cu tub, clasic, pe care nu l-am deschis.
Baia nu era localizată in aceeasi cameră, ci pe hol, dar am primit cheie si era doar a noastra.
Despre celelalte camere nu ma pot pronunta, dar sunt sigura ca nu sunt toate asa rudimentare.
Gazdele sunt simpatice, incearca sa te ajute si sa iti faca pe plac.
Cireasa de pe tort in timpul zilei e piscina, iar in timpul noptii, atat ciubarul încălzit cat si piscina frumos luminata.
Locatia e superba, privești piscurile montane de o frumusetr rara si mirosi aerul curat de munte.
Musai trebuie incercata piscina noaptea.
Daca nu ai masina, urcarea pana la locatie este horror, aceasta fiind situata fix la marginea padurii. Daca ai masina, ma indoiesc ca ai probleme.
Dezavantaj: mos martin da tarcoale pe aici.
Alexandra Bitica
Alexandra Bitica3 ani în urmă
Locatia este extraordinara, domnul este foarte amabil si pune la dispozitie tot ce este nevoie ca sa te simti bine tot sejurul. Privelistea este extraordinara. Locatia este dotata cu foisor pentru gratar, 2 ciubere incalzite permanent, se poate face baie toata noaptea. Deasemenea in bucatarie sunt toate ustensilele necesare iar domnul pune la dispozitie absolut tot. Este al doilea sejur la aceasta locatie.
Georgiana TOGU
Georgiana TOGU2 ani în urmă
Locație minunată! Amplasarea de vis, lângă pădure, priveliștea extraordinară, Domnul Costica (proprietarul) a avut grija sa nu ne lipsească nimic pe toată durata șederii noastre, un domn de nota 10! De asemenea bucătăria utilata cu tot ce ai nevoie, curățenia impecabila în camere. Disponibile la proprietate, spre închiriere sunt și ATV uri. Drumul către vilă este greu accesibil in schimb. Însă Domnul Costica ne a ajutat cu bagajele de la mașină pana la proprietate.
Cu siguranță vom revenii sa ne bucuram și de peisajul sezonului cald!
Daiana Cretu
Daiana Cretu2 ani în urmă
Locatia retrasa si linistita, la marginea padurii. Vila este curata, gazde primitoare , camere ingrijite. Mai trebuie facute mici retusuri spre ex. in unele camere schimbat tv-ul, cate un maner la vreun dulap, dar una peste alta merita cazarea aici.
N-au fost probleme cu caldura ( este din belsug ), apa calda a fost mereu.
Ambele ciubare au fost pornite.
Pe fiecare etaj exista bucatarie. Este minunat cand esti cu piticii 😁
Ultima portiune de drum este cam abrupta si neasfaltata, sunt sanse in unele conditii sa nu poata urca masina dar exista o parcare mai jos, fiind necesar apoi sa urcati cateva scari.
Puteti achita cu vouchere de vacanta si in format electronic.
Una peste alta, ne vom intoarce cu drag, ori de cate ori vom avea ocazia.
Sebastian Florea
Sebastian Florea2 ani în urmă
Nu recomand!
Am luat legătura cu proprietarul pentru a rezerva 5 camere. Am căzut de comun acord in privința trimiterii unei facturi înainte de a trimite avansul pentru a beneficia amândoi de o siguranță. I-am trimis datele și l-am sunat in ziua următoare sa vad care este stadiul facturii. Spre surprinderea mea am aflat ca nu mai se poate rezerva camerele in perioada respectiva pentru ca “nu eram așa de hotărât” (cuvintele proprietarului). Mai pe scurt, nu a vrut sa îmi trimită factura pentru a dovedi veridicitatea cabanei. Nu este normal acest lucru, in sensul ca nu poți trimite cuiva un avans doar pe vorbe având in vedere ca nu închiriam o camera, închiriam 5...
Locații recomandate