/Prahova/Hotel

Pensiunea Casa Padurii

Strada Libertăţii 136, Slănic 106200, România

Pensiunea Casa Padurii
Hotel
4.1
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X85+2V Slănic, România
+40 724 508 080
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Valeriu Alexandru
Valeriu Alexandru2 ani în urmă
Toamna târziu / iarna ,în timpul săptămânii ,refuza cazare pe motiv ca nu încălzesc camera doar ptr un cuplu .
Recomand hoteluri .Ex Roberto din Slănic sau altul .Noi am plecat către stațiunea Cheia și am tras la Hotel Floris care e f bun .Camera de la 210 lei sau 250 lei (camera mai mare),cu mic dejun inclus .
Please copy this massage to your language to understand what I wrote using Google translate .
Catalin Burada
Catalin Burada2 ani în urmă
Locatia superba, gazda deosebita cu angajati de nota 10 .
Laura Stancu
Laura Stancu2 ani în urmă
Locatie super, mancare foarte buna, nu prea diversificata, locuri de joaca pt. copii, teren de tenis foatre bun, camere ok, gazda foarte amabila recomand cu placere
CLAUDIA VLADOIU
CLAUDIA VLADOIU3 ani în urmă
Peisajul este superb, exista un loc de joaca și un foișor în curte, camerele foarte curate, personalul extrem de amabil, mâncarea foarte bună.
Gabriel Firuta
Gabriel Firuta4 ani în urmă
Super! Am fost încântați de primirea călduroasă a celor de la pensiune.
O locație deosebită la marginea pădurii. Pe lângă clădirea principală se găsește un parc de joacă pentru copiii, o curte generoasă cu parcare și un teren de tenis.
Camerele sunt curate, îngrijite. Personalul este amabil și la dispoziția clienților.
Pensiunea dispune de un restaurant unde poți să servești mâncăruri foarte bune!
Am fost și vom reveni!
Zaharia
Zaharia2 ani în urmă
Pozitiv: Locația este frumoasă, bine amplasată și amenajată. Există teren pentru sport și loc de joacă pentru copii. Parcarea este încăpătoare fiind asigurată pentru toți ocupanții pensiunii. Personalul foarte amabil și prietenos. A fost liniște pe toată perioada șederii.. Negativ: Platoul țărănesc (60 lei/buc.) alcătuit din mezeluri de calitate inferioară, sote-ul de ciuperci foarte sărat. Raport calitate/preț jalnic. Parte din preparatele din meniu (atât mâncare cât și băutură) lipseau. Cafeaua sub orice critică în ciuda prețului: 8 Lei/ceașcă. Un aspect extrem de deranjant a fost sosirea mașinii de salubritate pentru ridicarea gunoiului la ora prânzului și într-o zi de Duminică. Aceasta a făcut manevra de întoarcere exact în zona amenajată pentru mese. Din fericire nu servea nimeni masa..
Alex
Alex2 ani în urmă
Pozitiv: Pensiunea este ideala pentru familii cu copii mici (loc de joacă amenajat) si mari(teren tenis/forbal).. Negativ: Drumul de acces este de nota 4, chiar dacă nu este vina proprietarului pensiunii. Numar limitat de mese pe terasă, in condițiile in care restaurantul este deschis si altor persoane decat cele cazate in pensiune..
Booking.com user
Booking.com user2 ani în urmă
Negativ: Mi s-a putut scup având în vedere că nu am avut nici o priva in camera, lumina din camera nu funcționa, nu am avut lumina pe hol deloc, plasa de la balcon era spartă , ea fiind necesară pentru ca erau multe insecte. Plăcile din baie se miscau....
Locații recomandate