/Prahova/Hotel

Pensiunea Lin Cota 1000

DN71, Sinaia 106100, România

Pensiunea Lin Cota 1000
Hotel
4.5
545 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8G5C+77 Sinaia, România
+40 373 550 045
lingrup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Mogos
Alexandru Mogos2 ani în urmă
Excelent
Am petrecut in aceasta locatie frumoasa, amplasata intr -un peisaj superb, o saptamana minunata alaturi de sotie si catel. Camera fost curata si calduroasa, personalul amabil, iar mancarea gustoasa si la preturi acceptabile. Recomand cu drag sa vizitati si sa gustati neaparat papanasii cu dulceata de afine.
Niku Badescu
Niku Badescu2 ani în urmă
Recomandare pentru cei care nu-s cusurgii. Pensiunea a avut și zile mai bune, dar mâncarea e excepțională, personalul foarte prietenos, iar ambientul e unul călduros (și la propriu, și la figurat). E drept, detaliile sunt praf (izolare fonică aproape inexistentă, mici defecte prin cameră - mânere lipsă, etc), dar esențialele nu lipsesc. Dacă patronul ar avea timp, bani și interes, ar putea transforma pensiunea într-o bijuterie. Totuși, pentru preț, mâncare și atmosfera merită 5 stele din plin
Cristina Florea
Cristina Florea2 ani în urmă
Peisaj frumos, mâncare gustoasa, căldură, gazda prietenoasa, curățenie. Totul a fost peste așteptări, cu siguranță vom reveni. Am putut lua parte și la împodobitul bradului. Ne-am simțit foarte bine și ne vom face un obicei din a venit la aceasta pensiune. Recomand.
Beautiful Things
Beautiful Things2 ani în urmă
Am avut un concediu foarte frumos aici. Pensiunea deține restaurant propriu unde absolut tot ce am mâncat a fost delicios, iar prețurile foarte bune comparativ cu preturile din zona. Un mare plus pentru faptul ca accepta animale și pentru peisajul superb. Când am fost acolo, a nins ca în povesti.
Doar 2 minusuri am: extrem de cald în camera, sufocant chiar și nu puteai opri caloriferele căci apoi nu mai aveau căldură cei de sus și zgomotul. Construcția era din rigips și se aude absolut tot. Cel mai rău se aude podeaua. Aveam impresia ca oamenii de deasupra vor cădea peste noi.
Andrei Florin Ispas
Andrei Florin Ispas2 ani în urmă
Ghinion sau nu, am avut parte de niste petrecareti care s-au plimbat pe scari pana la ora 12 noaptea, cabana fiind din lemn, se auzea FIECARE PAS. PERETI DIN CARTON. Nu se poate dormi daca aveti acelasi 'ghinion'. Au un mini parculet pentru copii care este in ultimul hal, ruginit, destramat. Cabina de dus infecta, peretele superior din camera ud si posibil mucegait (probabil de la scurgerile de apa din baile din alte camere). Nu recomand decat daca e gratis si chiar nu exista alternativa decat dormitul in masina. De evitat.
Lavinia Cristea
Lavinia Cristea2 ani în urmă
Peisaj frumos, personal foarte amabil, mancare gustoasa, la preturi OK.
Zona de lounge, cu masa de ping pong, si partia proprie de sanius sunt plusurile pensiunii.
Mariana Scarlat
Mariana Scarlat2 ani în urmă
NU poți regla caloriferele. Apa la toaleta curge. Podeaua scârțâie, de parca ar cădea vecinii peste tine. Pereții din rigips, se aude orice zgomot al vecinilor.
Mariana Mihai
Mariana Mihai2 ani în urmă
Locația este foarte curata, personalul amabil iar mâncarea excelenta!
Locații recomandate